Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette Review

Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette doos en fles review
Last updated: juni 1, 2024

Als je een zomerse geur nodig hebt die vrij eenvoudig is en complimentjes zal opleveren, dan is Dylan Blue een absolute aanrader.

Voor zijn prijs en met zijn veelzijdigheid is het een solide keuze zijn voor iemand die een eenvoudige no-brainer wil. Ik hou van het aroma voor het grootste deel, het niet mijn favoriet, maar het ruikt wel lekker.

Dit is er een die er positieve aandacht zal trekken. Het is geen aanstootgevende geur en is over het algemeen aangenaam voor het brede publiek. Dylan Blue is populair en zal dus veel fans hebben, waar je ook gaat.

Het is echt een fijne geur voor jongere mannen, die iets stijlvols willen, en dat past in een groot aantal verschillende situaties.

De prestaties zijn niet top, maar voor de meeste doeleinden goed genoeg.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Versace Dylan Blue Pour Homme?

Bij de eerste snuif van deze geur, wil ik meteen in hetzelfde rijk plaatsen als een geur zoals Acqua Di Gio Profumo. Het is anders, maar het lijkt tot dezelfde klasse van citrus/aquatica te behoren.

Tussen de twee is Dylan Blue een meer jeugdige en lichtere geur, maar naarmate het opdroogt, beginnen de overeenkomsten tussen Profumo te vervagen en begint de ambroxan van bijvoorbeeld Dior Sauvage naar voren te komen.

Dylan Blue is aanvankelijk aquatisch, met de noten van grapefruit en bergamot bovenop die waterige basis. Bovendien is er de ambroxan- noot, die lekker warm is, maar sterker wordt naarmate hij verder beweegt.

De combinatie van vijgen en citrus aan de top is eigenlijk best goed. Ik denk dat dit misschien wel mijn favoriete aspect van deze Versace-release is.

De eerste uitbarsting duurt vrij kort, minder dan een uur, en de Sauvage- achtige sfeer neemt het over. Op dat moment lijkt het veel zwakker dan het was, maar de levensduur is niet verschrikkelijk.

Er is ook een houtachtige vijgennoot die het een extra laag geeft, maar het is niet zo’n complexe geur.

Terwijl het opdroogt, begin ik meer van de ambroxan, wat zwarte peper en zelfs een klein beetje viooltjesblad op te nemen. De citrus is wat tot rust gekomen en Dylan Blue wordt meer duidelijk op ambroxan gebaseerd.

Ik moet ook de lichte rokerigheid van de bijgevoegde wierooknoot tijdens de laatste stadia vermelden. Het is een geweldig accent!

Sillage, Levensduur en Veelzijdigheid

De projectie is in het begin goed en sterft dan een beetje uit. Het is over het algemeen vrij gemiddeld. De sillage kan in het begin echter zwaar lijken.

De levensduur van Dylan Blue is constant 6-7 uur op mijn huid geweest. Schijnbaar niet meer en niet minder. Het is eigenlijk een beetje raar hoe snel het gaat van een mooie hoeveelheid kracht naar gewoon helemaal weg.

Het haalt in ieder geval consequent deze prestaties, en ik weet van tevoren wat ik ervan kan verwachten. Dat is geen korte tijd, maar in dat opzicht is het ook geen monster.

Ik denk dat Dylan Blue schittert in zijn veelzijdigheid. Ik denk dat het geschikt zou zijn voor bijna elke zomerse of warme weersgelegenheid.

Het zou ook goed geschikt zijn voor jonge mannen, onder de 25 jaar, en is sexy genoeg voor een avondje uit of in een club.

Plaats een reactie