Paco Rabanne 1 Million Review

Houd van wat gevaar in het leven, maar toon je genialiteit. Leven gaat niet over het gehoorzamen aan alle regels. Volg gewoon je dromen. 1 Million parfum: een mooie, kruidige leergeur voor de meest gedistingeerde heer.

Paco Rabanne 1 Million is waarschijnlijk een van de meest herkenbare herengeuren uit de 21e eeuw tot nu toe. Als je in de stad woont, vang je waarschijnlijk elke dag een vleugje van een half dozijn andere pendelaars. In beide gevallen heeft het zichzelf met succes gevestigd als een iconische en populaire geur.

De geuren bevatten de perfecte flitsen van genialiteit en passen bij de behoeften van alle mannen. Je zult verliefd worden op de pittige geur omdat deze de perfecte mix van amberleer en mandarijn bevat.

Geurfamilie: Pittig Leer
Topnoten: grapefruit, bloedsinaasappel, pepermunt
Hartnoten: Neroli, Roos, Kaneel, Nootmuskaat
Basisnoten: Patchouli, Agarhout, Labdanum
Seizoen: Winter, Herfst, Koude lentedagen

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Hoe ruikt Paco Rabanne 1 Million?

Met een complex boeket van amber, kruidige en houtachtige noten, heeft 1 Million de neiging om te schommelen tussen de oosterse en houtachtige familie. Gezien het prominente agarhout, dat we later zullen bespreken, is het echter een opmerkelijke Houtachtig Kruidige geur.

Openend op een bitterzoete schuimkraag van grapefruit, bloedsinaasappel en scherpe pepermunt, begint 1 Million scherp, terwijl het een ietwat zachte rondheid behoudt. De scherpe muntsensatie contrasteert met de bittere, zachte citruskruiden.

De schuimkraag doet in ieder geval sterk denken aan een goed gemaakte Old Fashioned, gezien de bittere, zoete en citrusnoten.

Met een naadloze overgang wordt het weelderige en zoete hart onthuld. Een suiker-citrusnoot van neroli overbrugt top en hart. Ondertussen contrasteren bloemige noten van roos met warme kaneel en levendige nootmuskaatkruiden.

De algehele sensatie creëert een prikkelende zoete en hartige polariteit voordat het ons naar de basis trekt.

Ten slotte worden we geleid naar een verleidelijke basis die een leder-noot onthult, gecreëerd door labdanum en harsachtige agarhout noten. De aardse, kruidige labdanum werkt ook samen met een patchouli-noot, die een olieachtige, bedwelmende afdronk creëert.

Wanneer moet je Paco Rabanne 1 Million dragen?

Met betrekking tot zijn seizoensgebondenheid is Paco Rabanne 1 Million een uitgesproken wintergeur die ook gedurende de herfstmaanden kan worden gedragen. Het kruidige boeket van hars en citrus doet denken aan koude feestavonden en knetterende vuurtjes. Je kunt je bijna de glühwein of Old Fashioned voorstellen zoals eerder vermeld.

Het is echter zeker nog steeds draagbaar in de lente als het weer nog een beetje fris is. Het kan echter te zwaar worden voor de zomer. Dat gezegd hebbende, is het eventueel een goede keuze voor late zomeravonden die aan de kust worden doorgebracht.

Zoals eerder vermeld, is 1 Million specifiek ontworpen voor jongere mannen. Daarom is het iets dat waarschijnlijk niet aanlokkelijk zal zijn voor mensen met een meer volwassen smaak. Evenzo zijn de vrouwen die dit waarderen, meestal niet veel ouder dan begin twintig.

Bovendien is de nacht meest geschikt 1 Million te dragen, maar het kan ook worden gebruikt als een alledaagse casual geur. Desalniettemin zou het het meest succesvol zijn tijdens bepaalde nachtelijke activiteiten.

Evenzo is dit geen bijzonder verfijnde geur om te dragen bij speciale of formele gelegenheden. Het is ook veel te overweldigend voor gebruik op kantoor en zou waarschijnlijk met minachting worden ervaren door collega’s. Je kunt ervoor kiezen om het voor een date te dragen, maar omdat het door zo velen gedragen wordt, zal deze er niet onder de indruk door zijn.

Ten slotte is 1 Million een openlijk mannelijke geur en behoorlijk sterk. Daarom is het niet bijzonder geschikt voor unisex-kleding of voor mannen met een bescheidener gestel. Er is echter een damesversie beschikbaar met de naam Lady Million.

Presentatie en waar voor uw geld

Hoe je ook denkt over 1 miljoen, de fles is onmiskenbaar iconisch. Ontworpen als een gladde gouden plaat die eruitziet als een staaf van edelmetaal, is er een rookglazen reservoir aan de achterkant. Het logo is in de metalen plaat gestanst en de verstuiver is in de bovenkant ingebouwd.

Wat dit betreft, is de verstuiver redelijk, maar niet erg soepel in het gebruik. Een lichte halve druk zal zelfs een wolk creëren die meer dan voldoende is voor een enkele toepassing.

Evenzo repliceert de verpakking de fles zelf als een gladde, gouden doos met “1 Million” stoutmoedig op de bovenkant geschreven.

Verrassend genoeg is 1 Million nog steeds vrij prijzig, ondanks zijn overweldigende populariteit. Je zou verwachten dat de waarde ervan zou dalen vanwege zijn populariteit, maar de vraag moet voldoende zijn om hem hoog te houden.

Op zoek naar meer Paco? Lees hier ons artikel over de beste geuren uit de Pacollection.