Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum Review

Last updated: juni 11, 2024

‘La vie est belle’, een Franse uitdrukking die ‘het leven is mooi’ betekent, gaat over het kiezen van je eigen pad naar geluk en het inspireren van anderen. Vrolijke vrouwelijkheid komt tot uiting in dit energieke vrouwenparfum.

La Vie Est Belle heeft geurnoten van iris-lentebloemen en de bedwelmende aardsheid van patchouli. Deze zijn gelaagd naast parfumnoten van heerlijke gesponnen suiker en sensuele warme vanille. Plus, zoals een helder bloeiend boeket, heeft het ook andere bloemige hints van exotische Arabische jasmijn sambac en sprankelende Tunesische oranjebloesem.

Complex en modern, is het een unieke kijk op een warme en kruidige geur met een vleugje bloemen en zoete lekkernijen.

Topnoten: peer, zwarte bes
Hartnoten: Iris, Jasmijn, Oranjebloesem
Basisnoten: Patchouli, Praliné , Tonkaboon, Vanille
Levensduur: 8 à 12 uur
Seizoen: Lente & zomer

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Hoe ruikt Lancôme La vie est Belle?

Deze geur heeft het allemaal: bloemen, zoetheid en kruiden.

Met Lancôme La vie est Belle krijgen we een sterk, modern ruikend parfum.

La vie est Belle betekent “Het leven is mooi” en dat is precies het effect van deze geur. Als je “La vie est Belle” draagt, wordt het leven gewoon meteen mooier. Het regent complimenten, goede energie en veel plezier!

Deze geur doet een beetje denken aan de klassieke Flowerbomb van Viktor & Rolf maar is een stuk voordeliger en heeft toch het unieke Lancôme DNA.

La vie est Belle opent licht en bloemig met als hoofdnoten iris en jasmijn.

Het gourmand-akkoord bestaande uit vanille, tonkaboon, peer en praliné geeft de finishing touch en rondt alles af met een superzoete vibe.

De verpakking

Het ontwerp van de fles is ontwikkeld om het klassieke karakter van de geur binnenin weer te geven met zijn strakke lijnen en zware basis die de indrukwekkende aard van de geur binnenin laat zien.

De vrouwelijke aspecten van de geur worden ook weerspiegeld in het feit dat de flacon een roze kleur geeft aan de vloeistof die erin zit, waardoor de gebruiker het gevoel heeft deel uit te maken van een indrukwekkend merk dat gedurende een lange periode is ontwikkeld.

Hoelang gaat La vie est Belle mee?

Lancôme’s La vie est Belle wordt vaak geprezen om zijn lange levensduur en sillage .

Ik kon ook bovengemiddelde prestaties waarnemen en kreeg meestal een levensduur van ongeveer 8 tot 12 uur in mijn tests, waarbij de eerste 3 uur het meest prominent waren.

De geur duurt meer dan acht uur en is gemaakt voor vrouwen en is een geur die geschikt is voor dagelijks gebruik op kantoor of voor lunchbijeenkomsten. Deze indrukwekkende geur staat niet alleen bekend om zijn gemakkelijke geur voor overdag, maar het heeft ook genoeg complexiteit en bloemige geuren voor zijn formule om het een hit te maken bij meer formele avondevenementen.

Hoe zit het met complimenten?

Als je op zoek bent naar complimenten dan is La vie est Belle een fantastische keuze.

Deze geur is gemaakt voor complimenten.

Ik werd overladen met complimenten tijdens mijn tests toen ik deze geur droeg. Absoluut een geweldig damesparfum als het gaat om complimenten.

Wie heeft La vie est Belle van Lancôme gemaakt?

Drie geweldige parfumeurs hebben hun kennis en vaardigheden gebundeld om dit meesterwerk te creëren:

Olivier Polge, die we allemaal kennen en waarderen voor zijn creaties zoals Flowerbomb en Dolce & Gabbana The One bracht zijn creativiteit en elegantie naar de tafel.

Dominique Ropion, de slimme parfumeur achter veel Lancôme-parfums en meesterwerken zoals Thierry Mugler Alien, heeft deze geur verfijnd met zijn technische kennis.

Anne Flipo, de enige vrouw in de groep, is verantwoordelijk voor de heerlijke vrouwelijke essentie.

Waarom zou je Lancôme La vie est Belle kopen?

Je voelt je er mooier door

La Vie est Belle van Lancôme is een boodschap van geluk en schoonheid in de vorm van een fles. Het is ook de favoriete geur van Julia Roberts, die moeiteloos de mooie, levenslustige vrouw vertegenwoordigt (ze is het zelf….).

Het voegt vreugde toe aan je leven

In lijn met Lancôme’s toewijding om alle vrouwen vreugde te brengen en hen te helpen hun eigen pad van geluk te creëren, werd de geheel nieuwe “La Vie est Belle Florale ” gelanceerd, verrijkt met osmanthus en magnolia. Als je op zoek bent naar een charmante, elegante en delicate geur, dan is dit degene die je moet kiezen.

Het past bij verschillende persoonlijkheden

Lancôme is geschikt voor vrouwen met verschillende voorkeuren, en dat geldt ook voor La vie est belle. Of je nu een fan bent van sterke geuren die een gedurfde boodschap overbrengen of lichtere geuren die je persoonlijkheid weerspiegelen, Lancôme heeft het voor je. L’Eau de Parfum Intense past bij de dappere, elegante vrouw. L’Absolu de Parfum is geschikt voor de vrouw die altijd op zoek is naar opwinding en een gedurfd statement wil maken . Als je elegant en vrouwelijk bent, dan is L’Eau de Parfum, de kwintessens van La Vie est Belle, de perfecte geur voor jou. De fijne delicatessen van Iris-amandel van L’Eau de Toilette passen perfect bij de persoonlijkheid van een vrouw die graag een vleugje frisse zoetheid toevoegt aan haar parfumgarderobe. Tot slot, als je een andere kant van vrouwelijkheid wilt accentueren en je tederheid wilt tonen, kun je misschien kiezen voor L’Eau De Parfum Légère .

Het ziet er verbazingwekkend uit

De La Vie est Belle-fles, genaamd “Le Sourire de Cristal” (De Kristallen Glimlach) is een verfijnd gefacetteerd vierkant van kristal geaccentueerd met een glimlach, om aan de wereld te verklaren dat het leven mooi is.