Cacharel Noa Eau de Toilette Review

Last updated: juni 6, 2024

Cacharel Noa is een juweeltje dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien in een overvolle parfumwinkel.

Noa is duidelijk gemaakt om te worden gedragen door sterke, levendige vrouwen

Het is een wolk van witte bloemblaadjes, zacht bestrooid met poeder, en het voelt als een favoriete kasjmier trui.

Cacharel Noa is een zorgzame, gelukzalige beschermengel, helemaal in het wit gekleed, die je wakker schudt op een koele zomerochtend, terwijl de vogels zingen, en je zelfs een sterke koffie aanbiedt. Zacht, vrouwelijk en barstensvol bloemen. Noa is een klassiek parfum voor vrouwen, perfect om overdag te dragen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Informatie

Topnoten: Pruim, Groene noten, Fresia, Perzik, Pioenroos en White Musk
Hartnoten: Groen gras, Lelie, Jasmijn, Ylang-Ylang, Lelietje-van-dalen en Roos
Basisnoten: Koriander, Sandelhout, Tonkaboon, Vanille, Koffie, Wierook en Ceder
Seizoen: Zomer
Levensduur: 1-3u met zachte sillage
Leeftijd: elke leeftijd

In de aanbieding bij

Hoe ruikt Chacharel Noa?

Cacharel heeft een interessante parfumcollectie die goed past bij de eigenzinnige esthetiek van haar modelijn. Wanneer je de ultra-vrouwelijke Anais Anais of sprankelende Amor Amor draagt , begrijp je meteen dat het door hetzelfde huis gemaakt wordt dat bekend staat om zijn vrolijke, heldere prints en seersucker-jurken. Noa is eveneens luchtig en pretentieloos, en haar charme ligt in de combinatie van tederheid en verfijning.

Hoeveel geuren kun je bedenken die tegelijk poederig en transparant zijn? Ik denk aan heel weinig, en ik raad aan om Noa te ruiken om te zien wat ik bedoel. Het begint met een bruisende, champagne-achtige noot die me doet denken aan gekneusde korianderblaadjes en het bittere witte deel van sinaasappelschil en ruikt samentrekkend, metaalachtig en scherp. En dan is het alsof iemand een doos gezichtspoeder heeft geopend en de lucht heeft gevuld met het glinsterende stof.

De zoete poederachtige tonen nestelen zich op lagen bloemblaadjes – roos, lelietje-van-dalen en viooltjes. Wanneer je eindelijk de heerlijke drydown bereikt die ruikt naar musk, violet geurende lippenstift en een vleugje wierook, zul je merken dat de sprankelende sensatie van de topnoten zelfs in de drydown blijft . Terwijl de meeste poederachtige parfums een zwaar ondoorzichtig gevoel hebben, blijft Noa schitteren.

Als je zelfs niet van een klein beetje poeder in je parfum houdt, is Noa geen goede keuze. Aan de andere kant, als je van parfums zoals Philosophy Amazing Grace houdt of rouwt om de stopzetting van D&G Feminine, zal Noa de leegte vullen.

Het is een parfum waarvan mensen zeggen: “Je ruikt altijd zo lekker”, in plaats van je te complimenteren met je geurkeuze. Noa heeft een nonchalante elegantie die de modebladen over de hele wereld bewonderen.