Le Fou 21 Eau de Toilette – Dolce & Gabbana Review

Last updated: juni 11, 2024

Ik had eigenlijk geen verwachtingen van Le Fou 21 toen ik het kocht. Eerlijk gezegd was mijn beslissing gebaseerd op de naam Dolce & Gabbana. Ik had niet gekeken naar de specifieke noten waaruit deze geur bestond en ik had ook niet gekeken onder welke geurcategorie het zou vallen, dus ik ging er min of meer blind voor.

Toen ik voor het eerst Le Fou 21 uit de tester spoot, werd ik meteen getroffen door de warmte en kruidigheid ervan. Het deed me op dat moment denken aan YSL’s prachtige Opium for Men, met zijn oriëntaalse kruiden en zachte aroma dat een vleugje vanille bevat.

Maar Le Fou is echt een unieke geur, vooral wanneer het zich eenmaal heeft ontwikkeld. Het is een geweldige mix van kruiden, bloemen en groen. De toevoeging van cognac geeft deze geur zijn warmte en ik denk dat het vooral prachtig zou werken tijdens de late herfst of winter.

Noten: Bergamot, Cognac, Viooltje, Koriander en Jeneverbes

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Dolce & Gabbana Le Fou 21 Eau de Toilette 50 ml
bol.com
Laatste update:: juni 16, 2024 - 4:25 pm

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Ik droeg het gisteren naar mijn werk om te zien hoe het zich gedurende de hele dag zou houden. En ik moet zeggen, Le Fou 21 stelde niet teleur. Het bleef aanwezig zonder ooit te vervagen gedurende de werkuren.

Deze geur heeft geen zware uitstraling. Het is eerder een lichte geur die subtiel in de lucht blijft zweven, zonder de zintuigen te overweldigen. Het is aanwezig en merkbaar, maar op een manier die bijna als omgevingsgeur aanvoelt, alsof het een natuurlijk onderdeel is van het dagelijks leven.

Algemene impressies van Le Fou 21

Van de vijf nieuwe testers die ik heb gekocht, zou ik Le Fou 21 op de tweede plaats zetten, net achter Gucci Guilty Black. Beide geuren zijn echter totaal verschillend, dus het zou niet eentonig zijn om ze allebei in je collectie te hebben. Guilty Black is gedurfder, terwijl Le Fou 21 ook sexy is, maar dan op een subtiele manier.

Ik vind dat Le Fou 21 een geweldige toevoeging is aan de geurlijn van D&G. Het is stijlvol, verfijnd en sensueel zonder arrogant over te komen. Het is een geur die naar mijn mening goed zou passen in verschillende omgevingen en geschikt is voor mannen die een neutralere keuze willen maken wat betreft hun geur.