Gucci Rush Eau de Toilette Review

Gucci Rush is op dit moment een klassieker. Het is een zeer goede geur met mooie prestaties, die is gebouwd voor een specifiek doel … om de nacht te regeren. Het doet daar geweldig werk.

Het aroma dat wordt afgegeven is evenwichtig, interessant en charmant. Het heeft een unieke sfeer die vrolijk, warm en altijd vol energie is. Er is een reden waarom dit een van de best scorende geuren is uit het begin van de jaren 2000.

Gucci Rush is gemaakt voor de zelfbewuste vrouw, die graag heel ‘apart’ en heerlijk wil ruiken.

Dit is een echte complimenten-magneet. Het soort geur waar mensen zonder enige twijfel zullen vragen: “Wat draag je? het ruikt heerlijk!”.

Je kan Gucci Rush veilig blind kopen of als geschenk, er zijn maar weinig dames op deze wereldbol die dit niet graag ruiken.

Een écht top product!

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Gucci Rush?

Topnoten: Afrikaanse fresia, Perzik en Gardenia
Hartnoten: Koriander, Damascus roos en Jasmijn
Basisnoten: Vanille, Patchouli en Vetiver

De opening van Gucci Rush is een soepele mix van bloemige noten en perzik. Ik zou zeggen dat het bloemige aspect in het begin meer wordt gedomineerd door de roos en de gardenia.

Voeg daarbij de bekende geur van patchouli, die goed vermengd is in Rush, en volgens mij nooit overdreven wordt.

Je ruikt voornamelijk de perzik, patchouli en gardenia. Het is bloemig/fruitig met een sexy, verleidelijk kantje.

Deze geur trekt vanaf het begin gewoon je aandacht en een perfecte geur op basis van bloemen die niet overdreven ‘groen’ is of aanvoelt alsof je door een tuin loopt. Het heeft een mooie energie en een verleidelijke kwaliteit, waarvan ik veronderstel dat de Rush-naam vandaan kwam.

Gucci Rush is een zoet parfum, dat perfect in balans wordt gehouden door de vetiver- en patchouli-noten die het een aardse/houtachtige kwaliteit geven. Een pittige kick zwevend op de achtergrond, maar niets te intens.

Sillage, Levensduur en Veelzijdigheid

Qua projectie vond ik Gucci Rush sterk, maar ik vond het nooit echt monsterlijk. Het kan luid zijn, zeker, maar het is niet gek.

De lange levensduur van ongeveer 8 uur is nog een extra voordeel van Gucci Rush. Ik denk zelfs dat andere mensen hier meer draagtijd uit kunnen halen, maar voor mijn huid lijkt dat de limiet te zijn.

Gucci Rush is een van die geuren die echt schitteren in het nachtleven. Zie dit spul als meer jouw sidekick voor de club/bar/romantische uitjes. Als je het licht – met nadruk op écht licht – aanbrengt, kun je het misschien casual dragen.

Rush is het soort parfum dat mannen doet smelten wanneer ze het ruiken aan een vrouw tijdens een koude winternacht in een bar of op de dansvloer. Het is best sexy spul.

Qua klimaat zou ik het proberen bij herfst en winter te houden, in de hitte zal het niet zo geweldig zijn.

Plaats een reactie