Gucci Bloom Gocce di Fiori Review

Gocce di Fiori is een van de flankergeuren die zijn voortgekomen uit de naam Gucci Bloom. Deze werd uitgebracht in 2019 en leek niet veel aandacht te krijgen. Ik denk echter dat het een van de betere Bloom-geuren is, en daarom wilde ik hier op de site een volledige recensie schrijven. Hoe ruikt het? Wanneer moet het worden gedragen?

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Hoe ruikt Gocce di Fiori?

Noten zijn onder meer: ​​jasmijn, kamperfoelie, Rangoon-klimplant en tuberoos

Gocce di Fiori is een relatief eenvoudige geur. Eigenlijk is het behoorlijk vergelijkbaar met de originele Gucci Bloom, maar dan een frissere en zuiverdere versie van de compositie.

Het belangrijkste verschil in de samenstelling is dat de jasmijn hier meer prominent aanwezig is en dat er een subtiele noot van kamperfoelie in de mix zweeft.

Het is als een uitgeklede versie van Bloom, maar dan geschikt als een lichtere geur voor de lente- en zomermaanden.

Bij de eerste spray van Gocce di Fiori ruik ik vooral de jasmijn, vermengd met de kamperfoelie en de Rangoon-klimplant.

Naarmate het opdroogt, verandert het echter meer in een geur van jasmijn en tuberoos. Ik kan nog steeds de andere twee noten waarnemen, maar ze zijn slechts subtiele impressies van hoe ze waren tijdens de opening.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Verwacht geen projectiebom, het is een pure geur, maar het is ook niet zwak. Je krijgt echter een luchtig en licht parfum, een die je tijdens het dragen gemakkelijk zult opmerken. Ik vind het echt leuk wanneer Gocce willekeurig van mijn huid oprijst.

De levensduur is eigenlijk goed, alleen niet geweldig. Het blijft 7 uur bij me hangen, maar lijkt niet verder te gaan dan 8. Het geeft je een mooie prestatie voor wat het is.

Seizoensgebonden is deze geweldig voor de lente- en zomermaanden. Gocc is fris en licht, houdt gemakkelijk de vochtigheid vast en heeft niet dezelfde romigheid als andere witte bloemen van dit type.

Het is voornamelijk een mooie geur voor overdag. Niet echt sexy of een beest uit het nachtleven. Zeer veilig om dagelijks te dragen naar werk of school of wat dan ook. Vrij alomtegenwoordig in de lente of zomer.

Algemene indrukken van Gocce di Fiori

Over het algemeen vind ik dit parfum leuk. Het is een heel mooie kijk op de witte bloemige stijl van parfum. Als je Gucci Bloom hebt gehad, weet je eigenlijk al hoe dit ruikt.

Ik hou van de jasmijnnoot die wordt versterkt, de kamperfoelie en de tuberoos die goed doorkomzn in de dry-down. Het is fris en gemakkelijk te dragen als het buiten warmer wordt.

Heb je het nodig, als je de originele Bloom hebt? Waarschijnlijk niet. Indien wel, zou je een van de andere flankers kunnen overwegen, die meer verschillen hebben. Gocce di Fiori staat gewoon op zichzelf, is een solide parfum, en heel sympathiek.