Coach For Men Eau de Toilette Review

Coach For Men Eau de Toilette doos en fles
Last updated: mei 29, 2024

Coach For Men ruikt lekker maar de prestaties zijn vrij zwak. Hoewel het geen bepaald unieke geur is, geniet ik toch van de fruitige topnoten, de mix van peer en citrus is geweldig, en de extra kumquat is een goede afwisseling.

Het is eenvoudig gezegd eentje in het rijtje van de populaire geuren van het laatste decennium, met een iets andere mix van noten, om het een soort uniekheid te geven. Niet gek sterk, niet storend, geen schreeuwerig nachtparfum, gewoon een zeer aangename geur die door iedereen in de omgeving gesmaakt zal worden.

Ik vind het een aangename eau de toilette voor dagelijks gebruik, alleen jammer dus dat ik er niet veel meer dan 5 uur uithaal.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige dagelijkse geur en de prestaties voldoende zijn voor jou, dan is Coach For Men een veilige aankoop. Ik geef je de richtprijs van de 40ml editie mee, ik zou daar starten en dan zien of het een dagelijkse geur wordt of niet.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Coach For Men?

Topnoten: Lavendel, Grapefruit, Kumquat, Bergamot, Peer
Hartnoten: Geranium, Coriander, Cardamom
Basisnoten: Amberwood, Ambergris, Suede, Haïtiaanse Vetiver

De opening van Coach for Men is een explosie van fruitnoten bestaande uit peer, citrus en kumquat. Dit alles wordt omgeven door warme amber en wat lichte kruiden.

Het is schoon en aangenaam, maar ruikt volkomen vertrouwd en als een heleboel andere geuren die ik eerder ben tegengekomen. Het is erg fruitig en doet me een beetje denken aan Dylan Blue, met de ambernoot, maar ik denk dat ik die meer leuk vind.

De peernoot is het sterkst voor mijn neus, maar de citrus en kumquat zijn behoorlijk sappig en dus zit er net dat heldere citrusaroma onder. Ambergris vervoegt de hele compositie en ik merk die zachte geur van suède. Het is aangenaam eenvoudig en ruikt best lekker.

Als het opdroogt, verandert het niet zo veel voor mij. Ik krijg na ongeveer een uur hints van kardemom en koriander, maar ze zijn niet te krachtig en worden overtroffen door al de andere noten.

Coach for Men is redelijk lineair, maar het citrus-aspect wordt zwakker naarmate het vordert.

Sillage, Levensduur en Veelzijdigheid

Qua projectie moet je het hebben van de eerste 2 uur, dan is waarschijnlijk merkbaar vanaf een bereik van 2-3 meter. Daarna is het echt licht en wordt het een echte huidgeur.

De levensduur is niet om over naar huis te schrijven, ik krijg ongeveer 5 uur op mijn huid, en dat is het dan. Nogmaals, alleen de eerste twee uur hebben enige projectie die merkbaar is. Dit kon echt wel beter.

Coach For Men lijkt me meer een lente/zomergeur, maar eerlijk gezegd kan het het hele jaar door zonder problemen worden gedragen. Het is niet zwaar en lijkt op geen enkel moment storend te worden.

Het heeft een grote veelzijdigheid en kan in schijnbaar elke situatie worden gedragen. Qua aroma is het zeer veilig om op het werk te dragen en is het geweldig als casual geur.

Het ruikt lekker, maar is niet echt sexy, en het is geen clubbeest met deze prestaties.

Met betere prestaties zou dit absoluut een geur voor dagelijks gebruik kunnen zijn, die je gewoon eens MOET proberen. Helaas is dat niet het geval…