Bvlgari Blv pour Homme – Bvlgari Review

Last updated: mei 31, 2024

Ik heb al veel herengeuren gerecenseerd op deze site en vandaag wil ik je aandacht vestigen op een andere geur van Bvlgari: Blv.

Blv is een casual geur voor mannen die werd uitgebracht in 2001. Net als andere geuren van het merk is het betaalbaar en onderscheidt het zich van vele andere geuren door zijn unieke aroma.

Maar is dat genoeg reden om Blv te kopen? Hoe presteert het eigenlijk? En hoe ruikt het?

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Hoe ruikt Bvlgari Blv?

Noten zijn onder meer: ​​sandelhout , jeneverbessen, ceder, gember, kardemom

Blv opent met een geur die vrij uniek lijkt voor iets dat bedoeld is als een alledaagse mainstream geur. Het heeft een lichte zoete/citrusachtige toets, met een kruidige ondertoon van gember. Achter dit alles schuilt een verfrissend bosachtig aroma dat gewoonweg aangenaam is. Blv is in veel opzichten bijna de perfecte casual geur.

Wat betreft de droge geur, krijg ik dezelfde ervaring als bij Bvlgari Man, maar Blv heeft een meer schone/poederachtige eau de toilette-kwaliteit. In feite neigt Blv meer naar het unisex-bereik van geuren. Het is niet echt zo vrouwelijk, maar dames zouden dit zeker kunnen dragen als ze dat willen. Het is een vrij subtiele geur die niet al te complex is, omdat het niet veel verandert na de eerste 15 minuten van dragen.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

In termen van levensduur, werkt het een solide 6 uur en misschien meer, afhankelijk van de omstandigheden waarin het wordt gedragen. Het is geen projectiebeest, zoals ik al zei, het is subtiel. Dat is in dit geval niet erg, want het smeekt om overdag als kantoor-/schoolkleding te worden gedragen.

Algemene indrukken van Bvlgari Blv

Is Blvgari Blv een aankoop waard? Qua geur, ja, het ruikt echt lekker. Het hangt echter volledig af van jouw stijl en wat je behoeften zijn. Niet echt een date night-geur of eentje die de aandacht trekt (hoewel je wel complimentjes zal krijgen). Het is een vrij unieke geur die niet aanstootgevend is en zijn werk goed doet.