Boss in Motion – Hugo Boss Review

Boss in Motion - Hugo Boss Review

Een nieuwe doos met samples leverde me een flesje Boss in Motion van Hugo Boss op. Ik heb de afgelopen tijd al veel geuren van dit merk beoordeeld, waaronder Element en Bottled Night. Ik moest echter nog steeds ingaan op deze eau de toilette die in 2002 door Hugo Boss werd uitgebracht.

Hoewel het geen nieuwe geur is, dacht ik dat ik net zo goed mijn mening kon geven over hoe het ruikt, hoe het presteert, wanneer het zou moeten worden gedragen, en of het een aankoop waard is.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hugo Boss Boss in Motion Eau de Toilette 90 ml
bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 12:34 pm

Hoe ruikt Boss in Motion?

Noten zijn onder meer: ​​roze peper, basilicumbloemen, musk, sinaasappel, bergamot, kaneel

Naar mijn mening is de opening van Boss in Motion nogal chaotisch. Ik ervaar een ongewone mix van basilicum, roze peper, musk en een vleugje sinaasappel, met een rokerige en plastic geur. Het is begrijpelijk dat ik aanvankelijk teleurgesteld was toen ik dit voor het eerst opspoot.

Terwijl ik in de sportschool was, merkte ik echter steeds weer een aangename geur van Boss in Motion op, en de dry-down is eigenlijk heel goed. Ik zou zeggen dat de eerste 10-15 minuten van deze eau de toilette niet de beste zijn, maar daarna ontwikkelt het zich tot een zeer mooie sportieve casual geur.

Na die eerste fase wordt Boss in Motion zacht en romig, met een prominente citrusnoot van sinaasappel en een vleugje bergamot op de achtergrond. Er is nog steeds een vleugje pittigheid en rokerigheid aanwezig, maar het speelt nu vooral een ondersteunende rol.

Eerlijk gezegd was Boss in Motion voor mij een aangename verrassing. Het is fris en mannelijk, zonder te veel naar kruidigheid of citrus neigen. Het heeft een solide balans.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Qua projectie is deze Hugo Boss-geur matig. Het zal de kamer niet verstikken, maar gegarandeerd merk je het wel. Perfect voor informele situaties.

Het heeft een redelijk goede levensduur, omdat het een hele werkdag meegaat zonder dat je het opnieuw hoeft aan te brengen. Met mijn monster kwam het meestal in het bereik van 6,5-8 uur. Niet de beste, maar nog steeds redelijk goed.

Het is veelzijdig genoeg om te dragen op een date of een avondje in de stad, maar ik vind het leuk als een alledaagse geur, vooral buitenshuis. Boss in Motion is waarschijnlijk niet op zijn best in de hitte, dus ik raad hem aan voor de herfst tot het vroege voorjaar.

Algemene indrukken van Boss in Motion

Is Boss in Motion een aankoop waard? Ik zeg ja. Afgezien van de openingsproblemen, biedt het solide prestaties, ruikt het lekker en heeft het een goede veelzijdigheid.

Ik zou het niet bovenaan mijn favoriete Hugo Boss-geuren plaatsen, maar het is een sterk staaltje van dit merk, en het aankopen waard als het bij je stijl past. Het behoort nog steeds tot mijn favorieten die ze de afgelopen decennia hebben uitgebracht.

De sinaasappel, kruiden en rokerigheid komen heel mooi samen.