Boss Bottled Tonic – Hugo Boss Review

Boss Bottled Tonic - Hugo Boss Review

Bij sommige Hugo Boss geuren was ik verbaasd over hoeveel ik genoot van het dragen ervan, terwijl ik bij anderen niet begreep wat de aantrekkingskracht überhaupt was.

De review van vandaag gaat over de flanker-geur Boss Bottled Tonic. Hoe ruikt deze? Wat zijn de prestaties? Wanneer kan het worden gedragen? Is het de moeite waard om te kopen? Ga hieronder verder voor mijn volledige kijk op Tonic.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Boss Bottled Tonic?

Noten zijn onder meer: ​​citrus, appel, kaneel, gember en houtachtige noten

Boss Bottled Tonic opent met een frisse en waterige mix van appel en sinaasappel. Het lijkt me nogal koud, zoals ijskoud sodawater met een scheutje citrus erin. Het is een lichte geur met een beetje pit. De gembernoot is de belangrijkste speler, maar er is ook de kaneel die te vinden is in de originele Boss Bottled.

Naarmate het evolueert, wordt het meer bosachtig. Het gembertonicumwater is er nog steeds, maar de citrus- en appeltonen beginnen op dit punt af te zwakken.

Hierna stopt de geur echt met ontwikkelen, voor zover ik kan merken, en is volledig lineair. Wat je overhoudt is een mix van gember, lichte houtsoorten en de overblijfselen van de eerste fruitnoten.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Qua projectie is Boss Bottled Tonic superlicht. Bij de eerste toepassing is het redelijk matig, maar dat eindigt al snel. Dus ja, de sillage is niet geweldig.

De levensduur op mijn huid was een beetje “meh”. Ik deed er veel van op mijn polsen en de geur was na 4-5 uur altijd verdwenen. Dat lijkt echt het maximum. Maar voor een lange levensduur is dit soort eau de toilette niet echt voor ontworpen.

Seizoensgebonden is Boss Bottled Tonic voor de lente en zomer. Gemaakt voor vrijetijdskleding of iets onopvallends voor kantooromgevingen. Het is geen clubbeest en hoewel clean, is het niet wat je sexy zou noemen. Het kan subtiel worden gedragen, voor een fatsoenlijk effect.

Deze geur is gewoon iets om op te sprayen voor de sportschool of wanneer je een snelle opfrissing wilt. Het is niet echt sterk genoeg, althans niet voor mij, om veel meer te zijn dan dat.

Algemene indrukken van Boss Bottled Tonic

Over het algemeen kan ik Boss Bottled Tonic wel aanbevelen. Ik hou van aspecten ervan, maar zou toch liever de originele Boss Bottled dragen. De algehele compositie trekt nooit 100% mijn aandacht en ik zie mezelf dit niet elke dag dragen.

Het is leuk, maar het origineel heeft meer voordelen. Alles eraan schreeuwt gewoon gemiddeld. Ik geniet echter wel van de gembernoot en het koele aroma dat het op een warme dag met zich meebrengt.