Boss Soul – Hugo Boss Review

Zelfs na alle Hugo Boss-geurrecensies die ik tot nu toe op deze site heb gedaan, zijn er nog veel meer op de markt die ik moet ervaren en waarover ik moet schrijven.

Vandaag onder de loep genomen: Boss Soul, een van de Boss geuren die meer dan tien jaar geleden op de markt zijn gebracht (in dit geval 2005).

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Boss Soul?

Noten zijn onder meer: ​​mandarijn, anijs, kardemom, vetiver, vanille, tonkaboon, amber, lavendel, kaneel

De opening van Boss Soul is behoorlijk warm en rokerig met een vleugje sinaasappel (net als een andere Hugo Boss-geur, Boss in Motion, maar de sinaasappel is veel zwakker hier), terwijl de kardemom de teugels overneemt.

Het straalt een volwassen sfeer uit die schoon en gekleed is, maar niet helemaal super serieus, met wat pit om het een kick te geven.

Na een paar minuten beginnen de lavendel- en anijsnoot door te dringen en zich echt te vestigen. Dit helpt om Soul een zacht en fris gevoel te geven, waardoor het definitief weg beweegt van Boss In Motion.

Het is vrij subtiel en de veranderingen gedurende de levenscyclus zijn dat ook. De kruiden kalmeren en het geheel verschuift richting amber, vanille en lavendel. Boss Soul heeft een goed ruikend aroma, niet het beste ooit, maar ik vind het aangenaam.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De projectie op Boss Soul is vrij zwak maar niet verschrikkelijk slecht. Het kan worden beschouwd als een gematigde geur, helemaal geen monster.

De levensduur is ook niet zo geweldig, ergens rond de 3-4 uur, is wat ik eruit heb gehaald. De prestatie is te weinig voor een designergeur.

Ik zou zeggen dat dit een casual geur is, die voor korte gelegenheden kan worden gedragen, en het ruikt ook goed genoeg voor een date. Dit zou waarschijnlijk het beste werken tijdens de herfst tot het vroege voorjaar.

Algemene indrukken van Boss Soul

Is Boss Soul het kopen waard? Niet echt. Ik hou van de manier waarop het ruikt, het is fris en vrij mannelijk. Het kan echter ook nogal saai aanvoelen en door de ondermaatse prestaties zie ik niet echt in waarom ik het nogmaals zou kopen.

De hele geur is gewoon een beetje te eenvoudig en niet goed genoeg om een ​​aankoop te rechtvaardigen. Als het langer meeging, meer intensiteit had en de juiste prijs had… dan zou ik het overwegen.