Boss Bottled Infinite – Hugo Boss Review

Boss Bottled Infinite - Hugo Boss
Last updated: juni 12, 2024

Ik heb vandaag een review van een nieuwere release in herengeuren: Boss Bottled Infinite van Hugo Boss.

 Ik wist niet eens dat ze met een andere flankergeur voor deze line-up waren gekomen, maar ik wilde het proberen toen ik het zag. 

Waar ruikt het naar? Hoe presteert het? Is de sillage goed? Is deze geur het proberen waard?

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Boss Bottled Infinite?

Noten zijn onder meer: ​​mandarijn, appel, kaneel, lavendel, sandelhout, rozemarijn, olijfhout en patchouli

De opening is een explosie van mandarijn en wat appel aan de top, omgeven door een gevoel van frisheid. Het is een licht kruidige frisheid, maar in dat stadium waren de noten niet al te goed van elkaar te onderscheiden.

Als ik echter naar de noten kijk, zou ik zeggen dat het de kaneel en rozemarijn is die erdoor komen. Die twee worden waarschijnlijk licht getemperd door lavendel en wat sandelhout.

Naarmate hij wat verder evolueert, neemt de mandarijn meer van het fruitaandeel van de appel. Dit wordt vergezeld door een volledig opgekomen lavendel en de geur van rozemarijn. Zeer zacht en schoon, met die rozemarijnkruiden en houtachtige ondertonen.

Sandelhout? Een beetje. Ik merk -denk ik- vooral olijfhout, maar ik ben niet bekend met dat aroma.

Ten slotte is de dry-down een houtachtige lavendelgeur met wat citrus. Het is lavendel, hout, patchouli en mandarijn.

Sillage, levensduur, veelzijdigheid

Deze geur begint redelijk sterk gedurende ongeveer een uur of twee. De sillage is in het begin geweldig en zal opvallen. Het kalmeert daarna aanzienlijk en is vrij matig. Niet helemaal zwak. De levensduur was redelijk goed.

Een levensduur van 6-8 uur is wat je hier kan verwachten.

De kracht van deze geur komt waarschijnlijk voort uit zijn veelzijdigheid. Het is niet echt gebonden aan een bepaald seizoen, maar waarschijnlijk niet het beste op het hoogtepunt van de zomer.

Lijkt me goed voor de lente of de herfst. Hoewel het tijdens de winter prima kan, is het is niet de typische geur voor zwaar koud weer. Deze kan dubbel werk doen als dagelijkse geur en/of nachtelijk gebruik.

Het heeft een mannelijke geur, met een aantrekkelijk en sexy soort aroma. Ik voorzie dat deze de komende jaren een populaire geur wordt.

Algemene beoordeling van Boss Bottled Infinite

Vind ik Boss Bottled Infinite leuk? Jazeker. De mix van mandarijn, lavendel en hout voelt duidelijk Hugo Boss aan .

Ik ben al deze noten in hun andere geuren tegengekomen, en het doet me zoveel van hen denken. De sinaasappel deed me denken aan Boss in Motion, want dat heeft ook een kruidigheid.

Het is geen vreselijk complexe geur en ook niet super origineel. Desalniettemin ruikt het lekker en geeft het goede prestaties. Infinite is een uitgebalanceerde geur, die een goede optie zal zijn voor elke man die een gemakkelijk dagelijks parfum zoekt dat geliefd zal zijn bij anderen.