Boss Bottled Night – Hugo Boss Review

Last updated: juni 3, 2024

Ik heb onlangs wat Hugo Boss-recensies gedaan en er zijn zelfs nog meer samples van de andere geuren van dit merk onderweg, dus vandaag bespreek ik voor jou: Bottled Night.

Zoals gewoonlijk zal ik de geur ontleden, hoe het presteert, wanneer het kan worden gedragen en of het de moeite waard is om te kopen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Boss Bottled Night?

Noten zijn onder meer: ​​Afrikaans viooltje, berkenblad, musk, lavendel, amarellohout

De opening van Boss Bottled Night is enigszins een verrassing, in die zin dat als je naar de fles en de naam kijkt, je zou denken dat je iets heel donkers en mysterieus zou krijgen.

Wat je echter vindt, is een zeer schone geur, aangedreven door de lavendelnoot en met een mooie bloemengeur van het Afrikaanse viooltje. Voeg musk toe en je krijgt een onderliggende warmte die samengaat met een mannelijke houtachtige noot.

Bij de opening pak ik echt veel van het violet op. Ik moet zeggen dat violet niet een van mijn favoriete bloemige noten is, maar het werkt wel goed in deze compositie. De berkennoot is super droog, met soms een heel lichte rokerigheid.

Naarmate we verder gaan, komt de lavendel vollediger naar voren en wordt vergezeld door een lichte musk-noot. Dit is ongeveer alle ontwikkeling die je gaat krijgen van Bottled Night. Het is een mix van lavendel en violet, met droge houtsoorten en wat muskusachtige accenten.

Een van de dingen die ik erg waardeer aan Bottled Night, is hoe uniek het aanvoelt. Ik bedoel, het is vrij eenvoudig en duidelijk in hoe het zich presenteert, maar het ruikt echt niet naar iets anders dat ik kan bedenken. Het is een zachte geur maar heeft een heel mooi vermogen om zichzelf te projecteren.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De sillage is hier redelijk goed. Nogmaals, het is op geen enkele manier een zware geur, maar mensen zullen het in een behoorlijke straal bij je kunnen oppikken. Althans gedurende de eerste paar uur.

Wat de levensduur betreft, bevindt het zich in het rijk van het gemiddelde, wat raar is omdat het goed kan projecteren. Zes uur lijkt het keerpunt te zijn voor Boss Bottled Night, daarna begint het te vervagen.

Het is een veelzijdige geur, ik kan het echt geen seizoen vastpinnen, omdat ik het voor meerdere weersomstandigheden zie werken. Het is een geur die zonder veel problemen van kantoor naar een avondje uit in de stad kan gaan.

Ja, het wordt gebottelde nacht genoemd, maar het is niet echt een die ‘te veel’ is voor gebruik overdag. Echt, het is me nooit opgevallen als een bijzonder donkere of exclusieve geur. Het heeft een schoon, goed samengesteld aroma, voor mannen met een meer stijlvolle of volwassen uitstraling.

Algemene indruk van Boss Bottled Night

Kortom, zou ik het aanraden? Ja, het is absoluut een heel lekkere geur en de unieke mix maakt het alleen maar aantrekkelijker. Het is niet erg complex schoon/bloemig/muskus, dus je weet zeker wat je krijgt binnen een paar minuten na het dragen.

Boss Bottled Night doet alles in ieder geval redelijk goed en is best sexy voor wat het is. Als je iets schoons, eenvoudigs en voor een goede prijs wilt, dan is dit een fantastische aankoop. Als je niet zo van violet of lavendel houdt, vermijd dan Bottled Night.

De prestaties zijn redelijk, in mijn ervaring, maar niet geweldig. Ik denk dat dit een goed product is, maar het heeft niet per se die superbrede universele x-factor.