Bora Bora Liz Claiborne Eau de Cologne Review – Goedkoop en degelijk

Het was al even geleden dat ik nog een eau de cologne onder de loep nam en dus wil ik een goedkope geur van Liz Claiborne, Bora Bora, van naderbij bekijken.

Hoe verhoudt deze exotische geur zich tot andere opties binnen deze prijsklasse? Hoe is de levensduur? Is het de moeite waard om er dieper op in te gaan?

Lees hieronder om mijn volledige mening over deze eau de cologne te weten te komen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Bora Bora van Liz Claiborne?

Noten zijn onder meer: ​​citroen, musk, hout, kiwi, leer, bergamot

Het eerste dat me opvalt als ik Bora Bora ruik, is dat het een zeer tropische geur is. De kiwi-noot komt, samen met de citroennoot meteen duidelijk voor. Het heeft niet dezelfde heldere citroennoot als Aventus, het is eerder een soort zure noot.

De kiwi is de drijvende kracht achter de eau de cologne, waarbij de twee citrusnoten over het algemeen meer een ondersteunende rol spelen. De zoetheid is er, maar dit heeft geen snoepachtig of echt sappig aroma.

Kiwi is een zeer onderbenutte noot, maar het werkt vrij goed in Bora Bora. Het simuleert de sfeer van het Zuid-Pacifische eiland. Ik kan geen enkele andere mannengeur bedenken die kiwi gebruikt.

Het wordt vergezeld door musk en een vage hint van leer, die het allemaal samenbindt. Terwijl het opdroogt, voelt het alsof het meer een bosachtige geur wordt met wat bloemige aspecten. Aan de top is het echter een zeer schone en licht fruitige aangelegenheid. Niet superzoet hoor, maar een lekkere kiwi met citrusgeur.

Naar het einde van het eerste uur na aanbrengen, begint het meer van de kiwi af te wijken. Het leer is niet rijk, maar het valt meer op dan eerder. Lavendel lijkt een rol te spelen door de andere ingrediënten enigszins te dempen.

Hibiscus en houtachtige noten komen meer naar voren en werken als een soort blend met het nu verzwakte kiwi-ingrediënt. De hibiscus neemt nooit echt de overhand als de dominante bloemige noot wanneer deze tegen lavendel wordt geplaatst.

Dat is een beetje teleurstellend, want het is een interessante noot. Vanaf daar is het behoorlijk lineair en heeft het zich volledig ontwikkeld tot wat het voor de rest van de duur zal zijn.

Bora Bora is dus een opening van kiwi en citroen, die opdroogt tot een schone leer- en lichte houtgeur. Fris met een beetje zeepachtige geur.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De projectie en levensduur van Bora Bora is vrij licht tot matig in beide categorieën. Je zult het in het begin zeker opmerken, maar het vervaagt een beetje na een uur of twee, in een meer persoonlijke geur. Op zijn toppunt straalt het ongeveer 1 à 1.5 meter van de huid af.

De levensduur was voor mij rond de 5-6 uur, maar veel langer dan dat heb ik niet kunnen krijgen. Eerlijk gezegd, voor de prijs zijn de prestaties behoorlijk goed. De meeste andere geuren zullen na een paar uur stoppen, deze is echt bruikbaar.

Ook is dit waarschijnlijk het beste te dragen in de late lente tot de zomer, met zijn meer exotische noten. Het voelt hier niet op zijn plaats in de winter. Als een casual geur voor warm weer werkt het prima.

Bora Bora zou zich op de werkplek kunnen wagen, maar het heeft niet veel verfijning of formaliteit. Ik zou dit vooral dragen tijdens de luie zomerdagen. Het heeft een redelijk aantrekkelijke geur, maar niet iets dat ik ‘sexy’ zou noemen, en het is geen krachtpatser voor het nachtleven.

Heel erg standaard voor overdag, maar niets dat in de buurt komt van een kenmerkende geur.

Algemene indrukken van Bora Bora

Kortom, zou ik dit aanraden? Het ruikt niet echt slecht of zo… maar het voelt niet als iets dat ik regelmatig zou willen dragen. Het is een unieke geur en erg goedkoop, maar Bora Bora lijkt behoorlijk lineair en saai in zijn presentatie.

Dit staat niet bovenaan mijn lijst, als de beste geur van Liz Claiborne , maar het is ook zeker niet verschrikkelijk. Voor de prijs werkt het best goed en geeft je een andere ervaring dan de mainstream geuren.

De noten van kiwi en leer zijn een interessante combinatie en ik hou van de algehele eenvoudige netheid.

Het zal niemand wegblazen, maar Bora Bora is een goede goedkope investering.