Bonbon Viktor & Rolf Review – Even goed als Flowerbomb?

Ik heb een sample van Bonbon in handen gekregen en heb de snoepachtige geur de afgelopen dagen uitgeprobeerd.

Deze geur van Viktor & Rolf volgde de immer populaire Flowerbomb, en hoewel de twee enkele overeenkomsten delen, zijn de noten verschillend genoeg om duidelijk verschillende parfums te zijn.

Is Bonbon het kopen waard? Ik vind dit parfum eigenlijk heel aantrekkelijk, maar begrijp ook dat als je geen fan bent van de zoete geuren, je beter kan wegblijven van Bonbon. Het is niet verbazingwekkend complex of sexy of volwassen, maar het ruikt wel lekker.

Het kan echter behoorlijk prijzig zijn, en dat zou voor vele mensen de grootste tegenvaller kunnen zijn. Is zo’n ongecompliceerde geur zoveel waard? Dat hangt helemaal van jou en je smaak (en je bankrekening) af.

Ik hou echt van karamel en de openingscombinatie van citrus/perzik is erg goed gedaan. Het is sappig, zoet, met een warme zoute toets. De amber en karamel dry-down is aantrekkelijk en dient als een mooi platform waar de andere ingrediënten van tijd tot tijd uit kunnen komen. Bonbon is zeker een goed parfum.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Bobon van Viktor & Rolf?

Noten zijn onder meer: ​​karamel, sinaasappel, perzik , mandarijn, amber, sandelhout , jasmijn, oranjebloesem en ceder

Mijn eerste indruk van Bonbon is hoe helder, zoet en heerlijk het ruikt. De karamel is hier de belangrijkste attractie, dus als dat niet jouw stijl is, is Bonbon niet de geur voor jou. Ik ben er echter dol op hoe het samengaat met de sinaasappel- en perziktonen om een ​​onderliggende sappigheid te creëren.

Het heeft een enigszins vergelijkbare opening als Black Opium vanwege de sinaasappelnoot en de zoetheid van koffie daarin versus de karamel in Bonbon.

De opening is vrij sappig met fruitnoten en er zijn lichte bloemige noten, voornamelijk oranjebloesem. De karamel is er vanaf het begin, maar het heeft even tijd nodig om het volledig over te nemen. Wanneer dat gebeurt, voegt de ambernoot zich erbij, waardoor Bonbon een warm en licht zout gevoel krijgt.

Naarmate het verder opdroogt, vervaagt de citrus, maar de perziknoot blijft rondhangen in een ondersteunende rol. Sandelhout geeft zijn gebruikelijke romigheid aan de compositie, maar eerlijk gezegd is het niet zo sterk in dit parfum. De laatste dry down is vol van karamel en amber, met stevige porties perzik en oranjebloesem. De rest van de noten zijn licht en redelijk goed gemengd.

Sommigen denken misschien dat Bonbon een te zoet parfum is, maar dat is het naar mijn mening echt niet. Ik vind het echt aantrekkelijk in hoe gourmand en mooi het ruikt. Het is erg romig en vrouwelijk, maar behoudt overal een jeugdige energie.

Ik heb wat op mijn pols gespoten en vond de aanwezigheid ervan heerlijk. De dry-down is naar mijn mening het beste deel, wanneer de ambernoot een beetje warmte toevoegt aan de karamel. Erg fijn.

Sillage, levensduur, wanneer te dragen

Qua projectie is het goed zonder overweldigend te zijn. Ik heb wat op een t-shirt gespoten ongeveer twee meter van me vandaan en ik kan de vage geur van Bonbon tot hier ruiken.

De levensduur is ook erg goed, de avond dat ik het op mijn pols heb gespoten, bleef het sterk totdat ik ging slapen en ik kon het de volgende ochtend nog vaag waarnemen. Op de huid lijkt het zonder problemen een goede 8 uur te halen. Afhankelijk van het klimaat kan het langer duren.

Bonbon is een optie voor de koudere maanden en is veilig om naar het werk of naar school te dragen. Ik zou er vanaf blijven tijdens warmere dagen of als je in een meer tropisch klimaat verblijft. Ik weet niet of ik het sexy zou noemen, maar het is aantrekkelijk, en mannen zullen dit graag aan een vrouw ruiken.

Het is een meer jeugdige geur, maar ik denk niet dat het zo ‘meisjesachtig’ is als sommige van de Britney Spears-geuren of iets in die richting. Bonbon voelt wat volwassener aan, zoals in de twintig, in plaats van tieners.

Al met al is het een veelzijdige geur, zolang je niet overdrijft met de sprays. Ik zou eerder zeggen dat het meer geschikt is voor casual of uitgaanssituaties, maar het zal niet misstaan op kantoor – ​​als het licht wordt gedragen.