Beyond – David Beckham Review

Ik heb al meerdere David Beckham– geuren voor mannen op deze site beoordeeld. Voor een lijn die nog niet zo lang bestaat, heeft ze al heel wat geuren uitgebracht. Beckham-geuren verkopen tegen een zeer aantrekkelijke en goedkope prijs, waardoor een groter aantal mensen ze kunnen uitproberen en niet zoveel geld hoeven te investeren om lekker te ruiken.

Vandaag wilde ik een van de nieuwere aanbiedingen van deze lijn bekijken, genaamd Beyond. In dit bericht wil ik een beetje onderzoeken hoe het ruikt, hoe het presteert en of het de moeite waard is om te kopen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Hoe ruikt Beyond van David Beckham?

Noten zijn onder meer: ​​grapefruit, kardemom, leer, mojito, vanille , zwarte peper

Een van de aantrekkelijke kenmerken van Beyond is de aanwezigheid van de mojito-noot. Dit maakte me enthousiast, omdat een van mijn favoriete geuren om te dragen Guerlain Homme is, die ook een mojito-akkoord als hoofdbestanddeel heeft. Als Beckham Beyond zou kunnen dienen als een goedkopere alternatieve optie voor Guerlain, zou ik daar erg blij mee zijn.

Helaas wordt het mojito-gevoel in Beyond volledig onderdrukt en komt het niet eens in de buurt van Guerlain. Je kunt wel wat muntgeur waarnemen, maar er is niets van de rum of suiker. De opening is een houtachtige mix met munt, leer en grapefruit, wat resulteert in een zachte en licht kruidige geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de kardemom, vanille en zwarte peper meer naar voren en wordt de munt minder prominent. Beyond ruikt best aangenaam, maar het heeft nooit echt een verpletterende indruk op me gemaakt. Het voelt volkomen generiek en oninteressant aan.

Het is een aangename geur, maar verwacht niets unieks of bijzonders.

Prijs en online bestellen

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De projectie van Beyond is licht tot matig. Het is zeker geen krachtpatser en voelt meer als een alledaagse geur voor informele situaties. Ik heb het nu een paar keer geprobeerd en het heeft nooit een opvallende sillage op mijn huid. In het begin is het merkbaar maar niet overweldigend.

Ook de levensduur is niet geweldig. Ik kreeg ongeveer 1,5-2 uur solide prestaties voordat het echt een huidgeur werd. Dit was teleurstellend, omdat het niet voldeed aan mijn hoop op een goedkoper alternatief voor Guerlain.

Wat betreft wanneer het gedragen moet worden, zou ik zeggen dat het geschikt is voor elk moment, behalve in extreme hitte of vochtigheid. Die omstandigheden lijken echt invloed te hebben op de duurzaamheid van Beyond. Het komt het beste tot zijn recht op een koele dag.

Het heeft een aangename geur die geschikt is voor een date of een avondje uit. Natuurlijk kan het ook dagelijks gebruikt worden.

Algemene indruk van David Beckham Beyond

Over het algemeen kan ik Beyond niet aanbevelen als een “must-have”. Het is vrij generiek, maar het ruikt lekker. Jammer genoeg zijn de prestaties niet goed genoeg om de middelmatige geur naar een hoger niveau te tillen. De prijs is echter wel zeer goed!

Het is goedkoop, maar er zijn betere Beckham-opties beschikbaar of keuzes van andere merken .

Beyond is naar mijn mening gewoon een verspilde moeite, als het een beetje meer intensiteit had, zou het een bruikbare geur kunnen zijn om op school of op het werk te dragen.

Ik hou van leer en munt, maar ik wil een sterkere impact van dat mojito-akkoord. Echt geen ‘slechte’ geur, alleen tegengehouden door middelmatige prestaties.