Diesel Bad Eau de Toilette Review

Diesel Bad Eau de Toilette Review doos en flesje
Last updated: juni 5, 2024

Ik heb nog wat meer voorbeeldgeuren, om door te werken en volledige recensies te geven. Ik heb een aantal van deze geuren nu al maanden. Een daarvan is Bad EDT van Diesel. Dit heeft op dit moment een paar edities voortgebracht, dus ik wilde zien waar het allemaal over ging. Hoe ruikt deze eau de toilette? Hoe presteert het? Is het zelfs het proberen waard?

Ondertussen heb ik voor jou ook een lijstje van De Beste Diesel Parfums Voor Mannen!

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Bad by Diesel?

Noten zijn onder meer: ​​tabak, kardemom, lavendel, kaviaar, tonkaboon , patchouli, viooltjesblad en hout

Bij de eerste spray krijg ik onmiddellijk een explosie van bergamot, die de citrusenergie voor de compositie levert. Dit gaat gepaard met een vrij sterke lavendelnoot, en deze twee dienen als het eerste niveau van het aroma.

Nu wordt deze opening vergeleken met Invictus, en ik begrijp helemaal waarom. Hoewel, ik zou zeggen dat het dichter bij Invictus Legend ligt. Verder pik ik ook een 212 VIP-vibe op. Beide geuren bevatten citrus, kaviaar en kruiden.

Ik zal zeggen dat Bad EDT zeker niet zo zoet is als Invictus. Het heeft meer een kruidige en houtachtige opening dan de geuren van Paco Rabanne.

Het eerste niveau van deze geur is dus de bergamot/lavendel. Daaronder zit: kaviaar, kardemom, specerijen, hout en tabak (die later sterker zullen worden). De kardemom geeft een warme/pittige boost en de kaviaar zorgt voor een heerlijke zoute kwaliteit… maar niet op een oceanische of aquatische manier.

Eerlijk gezegd ben ik op dit moment niet onder de indruk van Diesel Bad als ik het dicht op mijn huid ruik. Ik heb het 3 keer op mijn pols gespoten, en van dichtbij is het meh, maar als mijn neus niet dichtbij is… hou ik echt van de geur. De afstand lijkt echt de essentie van deze geur te vangen.

Ik krijg steeds zeer aangename geuren van dit spul, elke keer dat ik het draag. Hoe meer tijd ik ermee doorbreng, hoe aangenamer het voor mijn neus wordt.

Zodra de openingsact voorbij is, gaat het veel meer over de lavendel en tabak. De bergamotnoot blijft de hele tijd sterk, maar heeft niet langer de nummer één plek. Tabak, hout en misschien een soort amberakkoord vormen de rest van de eau de toilette.

Het is glad, met wat ruwe randen, er zit een heel lichte patchouli in. Lavendel geeft Bad een clean-achtig gevoel, dat enigszins wordt gecompenseerd door de meer aardse ingrediënten in de compositie. Met een mooie, heldere en sappige citrusnoot die er middenin zit.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Het projecterende vermogen van deze eau de toilette is behoorlijk sterk. Niet de krachtigste die ik ben tegengekomen, maar het kan in veel omstandigheden absoluut een kamer overnemen. Met 3 verstuivingen kan dat gebeuren, dus verwacht een zeer stevige geurbubbel om je heen.

De levensduur is ook erg goed. Het zal gemakkelijk het bereik van 8-9 uur op mijn huid bereiken. Daarna is het vaag, maar toch enigszins aanwezig. De prestatie hier is precies wat ik zou willen van dit soort geur.

Dus je zou dit waarschijnlijk naar 10-11 uur kunnen stuwen met voldoende sprays. Maar voor het gebruik ervan, zie ik niet echt in waarom je dat precies zou doen.

Wanneer moet Diesel Bad worden gedragen? Casual en voor het nachtleven. Dit is geen school of kantoor geur. Het heeft een ietwat jeugdige sfeer, maar dit zou ook kunnen werken voor mannen van achter in de twintig.

Meestal zal dit een geur voor een feest/club/bar zijn. Het zou complimenten moeten krijgen, omdat het een massale aantrekkingskracht heeft en redelijk sexy is.

Ik zou dit niet dragen in de hitte, maar gematigde temperaturen en slechter weer zijn perfect geschikt.

Draag het bij koud weer als je gewoon rondhangt of naar een bar of lounge gaat.

Algemene indrukken van Bad EDT

Vind ik Bad EDT van Diesel goed? Eigenlijk wel.

Sta ik er versteld van? Nee, maar voor het nachtleven van een jongere man is het echt een goede geur.

Deze eau de toilette leek nooit populair te worden, wat betekent dat hij in de kortingsbak zou moeten komen. Dat is geweldig nieuws, voor mannen die een nachtlevengeur willen. Het wordt onderschat en geeft je geweldige prestaties.

Als je van de Invictus-lijn of 212 VIP houdt, is de kans groot dat je Bad EDT met plezier zult dragen.

Het is niet het meest ongelooflijke ooit, maar als je het goedkoop kunt krijgen, zal dit een mooie aanvulling van je collectie zijn. Je krijgt goede prestaties en iets dat een aantrekkelijke kwaliteit heeft. Leuk, maar niet spectaculair.