Thierry Mugler Aura Review

Aura werd in 2017 uitgebracht door Thierry Mugler. Mugler is een geurhuis waar ik echt van geniet, omdat ze meestal met iets anders en ook gedurfd uitkomen. Aura is zeker een goed voorbeeld. In dit bericht wil ik mijn ervaring met Aura doorgeven, hoe het ruikt, presteert en of het de moeite waard is om te kopen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Aura van Mugler?

Noten zijn onder andere: verse bladeren, rabarber, bourbon vanille, oranjebloesem, hout

Hoe Mugler het omschrijft: Aura straalt een wilde mix van botanische frisheid en katachtige sensualiteit uit.

Wauw, wat een vreemde eend is dit. De opening van aura brengt me een bedauwde geur van bos, een grote dosis rabarber, een soort zuur en oranjebloesem. Klinkt raar? Dat is zo, maar ik vind het wel leuk.

Een andere noot die Mugler op zijn website voor Aura vermeldt, is amandel, met name een met vanille bedekte amandel. Persoonlijk pik ik niet veel nootachtigheid op, omdat het wordt gedempt door dat oorspronkelijke botanische (verse bladeren) aroma. Het is er echter maar een touch.

Die opening kan wat medicinaal lijken (denk aan munt), maar als die beginfase eenmaal voorbij is, maken de vanille en oranjebloesem dit echt aangenaam.

De laatste fase is voor mij een groenachtige mix van oranjebloesem en vanille met een licht houtachtige basis. Ik krijg niet veel meer ontwikkeling dan dat. Het heeft zijn zoetheid, maar het komt over als een dichter en donkerder soort parfum.

Sillage, levensduur en wanneer te dragen

Qua projectie heeft Aura niet te veel sprays nodig om effectief te zijn. Het geeft je een mooie straal van aroma om je heen. Niet de sterkste geur die er is, maar deze is krachtig genoeg.

Een ander pluspunt voor Aura is de lange levensduur. Het viel ergens in het bereik van 9-10 uur op mijn huid. Dit is wat ik van de meeste Mugler-geuren gewend ben, ze leveren meestal allemaal geweldige prestaties.

Seizoensgebonden kon ik zien dat dit op elk moment kan worden gedragen, behalve misschien de heetste dagen. Een gematigde lentedag of misschien een beetje regenachtig zou echter perfect zijn.

Casual of romantische kleding. Lijkt me niet iets formeels. Het is sexy, op zijn eigen unieke manier. Aura is er een die op gebied van presentatie sterk zal afhangen van je lichaamschemie. Voor de juiste persoon kan dit boeiend zijn.

Algemene indrukken van Aura

Houd ik van dit parfum? Ik geniet er enorm van. Ik ben een grote fan van oranjebloesem en vanille. Hier zijn ze verpakt in dat groene botanische aroma, en het is erg interessant.

Aura is niet voor iedereen. Dit is er een die je van tevoren wilt testen en meerdere keren wilt proberen. Die eerste ‘raarheid’ kan je afschrikken, maar je zou het uiteindelijk heel leuk kunnen vinden bij een tweede poging.

De uitvoering is geweldig, het geeft je iets unieks en is aantrekkelijk. Als je ermee kunt viben, is Aura het proberen waard.