Armani Stronger With You Eau de Toilette Review

Armani Stronger With You Eau de Toilette review

Aanvankelijk was ik bang dat dit een Azzaro Wanted kloon zou worden, maar het verraste me met zijn ontwikkeling. Ik vind de opening hier beter, en het feit dat het die citroennoot niet heeft, is geweldig.

Naarmate het opdroogt en de vanille de leiding neemt, vind ik het steeds beter worden.

De kruiden, de houtachtige frisheid en die zoetheid komen echt door. Het nootachtige accent houdt het allemaal bij elkaar en is een van mijn favoriete aspecten van deze geur.

Je kan de vergelijking met The Most Wanted van Azzaro gerust maken. Die is geweldig, deze heeft meer complexiteit, maar ik geniet van beide.

Ik zou zeggen dat dit een blinde koop waard is. Dit is vooral een geweldige geur voor jongere heren, die de aandacht willen trekken tijdens de herfst-/wintermaanden.

Ik ben niet helemaal verliefd op deze geur, maar ik heb uiteindelijk genoten van mijn ervaring.

Het werd tijdens het dragen alsmaar beter, het gaat lang mee en zal positieve feedback krijgen. Ik kan daar verder niets tegen inbrengen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Stronger With You?

Topnoten: Peper, Kardemom, Viooltje
Hartnoot: Salie
Basisnoten: Ceder, Vanille

Bij de opening van Stronger With You doet het me echt denken aan Azzaro Wanted. Ze zijn niet precies hetzelfde, Stronger With You is veel beter naar mijn mening en heeft niet diezelfde citroennoot.

De kardemom raakt in het begin echter echt dezelfde snaar. Nogmaals, de Armani ruikt beter, het heeft een frissere sfeer met munt en roze peper, en de naderende warmte van de rest van de noten.

Een paar minuten verder trof de salie mijn neus. Ik vind het lekker, het helpt om een laagje frisheid toe te voegen, in een warmer en zoeter type eau de toilette.

In de volgende fase van deze Armani begint de vanille echt door te komen. De kardemom is in het begin sterker, maar daarna is het de geur van vanille. Wat hier echt opvalt, is hoe goed de vanille en kardemom bij elkaar passen.

Daarna volgt dat heerlijke nootachtige accent dat door het midden van Stronger with You loopt. Het is een geweldige toevoeging, en helpt om dit helemaal weg te sturen van Wanted-achtige openingsact.

Als de vanille binnenkomt, is het een zoet/pittige melange, met een stevige hoeveelheid hout aan de basis. Ceder met een lichte amber toegevoegd. De roze peper, salie en kardemom zorgen voor een warme smaak die de toch al heerlijke combinatie van vanille en kastanje opfleurt.

Het gaat dus van kardemomzoet, naar vanille/zoet/kruidig, naar vanille met drogere kruidige/houtachtige noten. Eerlijk gezegd wordt het beter naarmate het vordert.

Ik was niet de grootste fan van de opening, maar het het vervolg kon me moeiteloos overtuigen.

Sillage, Levensduur en Veelzijdigheid

Qua projectie is de sillage van Stronger With You behoorlijk sterk. Het is niet de luidste geur ooit, maar er is niet veel voor nodig. Ik gebruikte ongeveer drie sprays tijdens mijn test, en daardoor kreeg ik een merkbare geurbel om me heen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over zwakte met deze specifieke geur, dus wees niet bang om eventueel minder sprays te gebruiken.

Deze eau de toilette gaat met 9 uur ook zeer lang mee. Ik was het tijdens het dragen een beetje uit het oog verloren, maar het was er de hele dag. Het is niet zwak en het presteert erg goed. Je wordt niet opgelicht, de prijs-kwaliteit is uitstekend.

Stronger With You is voor de koudere maanden. Het is te zoet en heeft een bepaalde dikte, wat niet aangenaam is in de zomerse warmte.

Stronger with You kan dienen als een nachtlevengeur of om te pronken op dates. Als je het beperkt aanbrengt zal deze ook perfect werken in een meer casual of kantoorsituatie.

Dit is een behoorlijk populaire geur bij het grote publiek. Stronger with You heeft genoeg van die bekende, populaire elementen om door veel mensen opgemerkt te worden. Met complimentjes tot gevolg, uiteraard.