Armaf Club de Nuit Intense Man Eau De Toilette Review

Word verliefd op dit geweldig geurend product voor mannen! De Armaf Club de Nuit Intense Man is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit parfum is goed voor zowel jonge als oudere mannen. Je kunt het dragen op kantoor, in een club, in een bar of op andere sociale uitgaansgelegenheden. Het kan binnen en op elk moment van de dag!

Hoewel de naam ‘Club de nuit homme’ de indruk wekt dat dit geurtje enkel toepasselijk zou zijn voor het nachtleven, is dit naar mijn mening helemaal niet zo. Dit kan je te allen tijde dragen (ook op het werk).

Maak je geen zorgen meer als je een gevoelige huid hebt! Armaf Club De Nuit Intense Man EDT heeft speciale ingrediënten zoals Diethylamino, Hydroxybenzoyl en Henxylbenzoaat die een uitstekend veiligheidsprofiel hebben en zeer goed verdragen worden, zelfs door de ultragevoelige huid. Het is ook gemakkelijk biologisch afbreekbaar en heeft geen nadelige effecten op het milieu.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Club De Nuit Intense?

Topnoten: bergamot, citroen, ananas
Hartnoten: berk, jasmijn, roos
Basisnoten: vanille, ambergris, patchouli

Dit parfum ruikt naar hoe rijke personen denken dat een nog rijkere persoon ruikt! Draag deze altijd en overal en je krijgt meteen een boost. Je kunt zeker rondlopen met vertrouwen, want je ruikt onmiskenbaar goed! De geur wordt door iedereen op internet vergeleken met Aventus, maar dan goedkoper! Het projecteert goed. Het ruikt duur.

Nog niet zeker? Bekijk dan Dit zijn de beste parfums voor mannen!

Mannelijk maar zacht. Dat is waar het bij Armaf Club De Nuit om draait! Het ruikt alsof je een strak overhemd met knoopsluiting in een mooie broek moet aanhebben. Het is absoluut een zeer goede geur. Je zult goed ruiken in de mate dat mensen je meteen leuk vinden vanwege je geur! Je zult een paar complimenten krijgen en snel realiseren dat het een breed spectrum van mensen lijkt aan te spreken… vooral vrouwen. Ze zullen zeker van je geur houden!

Waar voor je geld

Prestaties tot euro-verhouding, krijg je zeker waar voor je geld! Prestaties zijn super. Langdurig ook, kan zeker langer meegaan zonder veel vervaging. Je zal genieten van zijn consistentie en voorspelbaarheid! Mensen zullen zeker weten dat je Armaf Club De Nuit Intense draagt. Een schone, frisse en verkwikkende mannelijke geur die je zelfvertrouwen geeft (het is in het begin een beetje sterk, maar het wordt zachter).

Met 4 sprays in de ochtend gaat de geur al snel 6 uur mee!

Er is geen enkele reden waarom je teleurgesteld zult zijn met een aankoop van Armaf Club de Nuit Intense. De dames zijn er dol op. De jongens zijn er ook dol op. Het laat je ruiken alsof je een fortuin uitgeeft aan je parfum. Toch ben je hier fiscaal verantwoordelijk en geef je daar maar een fractie van uit. Dit parfum is absoluut een fles die je altijd en overal mee moet nemen!

Ben jij de persoon die houdt van complimenten en mensen die praten over hoe lekker je ruikt? Deze geweldige Armaf Club De Nuit Intense is echt iets voor JOU!

Kort samengevat

  1. Geweldige mannelijke geur
  2. Aanbiddelijke geur
  3. Lange levensduur van de geur
  4. Kunstwerk flesontwerp