Ariana Grande Thank u, Next Eau de Parfum Review

Ariana Grande Thank u, Next Eau de Parfum review

Het eerste uur van Thank u, Next is geweldig, vind ik. De peer, kokos en framboos zijn echt een hoogtepunt. De drydown-periode is nog steeds goed, maar bereikt niet hetzelfde niveau als de eerste fase.

De lichte sappigheid, sprankelende vruchten, kokosnoot en durf zijn gewoon geweldig op mijn huid. Ik hou meestal van kokos of framboos en dit is geen uitzondering. De latere stadia zijn zoet en muskusachtig, wat prima is.

De opening geeft het echter voldoende meerwaarde om op te vallen.

Al met al is het een zoete, met kokosnoot besprenkelde melange, die een jeugdige uitstraling heeft zonder dat het echt iets voor tieners is. De prestaties zijn goed, zeker voor de prijs.

Is het een blinde aankoop? Als je van deze stijl van zoete gourmand houdt, zou ik zeker een flesje kopen. Het is geen zware geur en wordt enorm geholpen door dat frisse waterige aroma.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Thank u, Next?

Topnoten: Framboos, Peer

Hartnoten: Roos, Kokosnoot

Basisnoot: Muskus

Wat ik leuk vind aan deze geur, is dat het afstand neemt van de marshmallow-noot die te vinden is in veel andere Ariana Grande-releases.

Ik geniet echt van de opening met de sprankelende peer en framboos, de lichte zoetheid van het kokoswater en de zoete gourmand-warmte van macarons. Het heeft die warme zoetheid/romigheid, maar het neigt meer naar vers en sappig in het begin.

De roos is vanaf het allereerste begin merkbaar, komt eigenlijk een heel klein beetje zuur over als hij erin wordt gemengd. Niet slecht, maar niet erg rooskleurig … althans voor mij.

De noten van peer en framboos splitsen de taken op, maar de ster die me al vroeg opvalt, is die kokosnoot. Die waterige lichtheid zorgt ervoor dat het opbeurend en energiek is.

Thank U, Next start dus heel sterk met de fruitnoten. Het zal echter bezinken in een melkachtige, suikerachtige musk met slechts een vleugje roos. Voor mijn neus is die roze roos de zwakste noot in de compositie en wordt een beetje overspoeld door de anderen.

Thank U, Next droogt op tot een licht romige muskusgeur, met een algemene zoetheid waar je de individuele noten nauwelijks in kan herkennen.

Sillage , Levensduur en Veelzijdigheid

Qua sillage is dit een sterke geur. Met een paar sprays kom je hier een heel eind. Het is geen compleet monster, maar qua projectie zeker een van de brutaalste uit de Ariana-reeks.

Wat de levensduur betreft, lijkt het voor mij het bereik van 7-8.5 uur te halen. Behoorlijk solide voor het prijskaartje. Geen marathonloper, maar goed voor de meeste doeleinden.

Een mooie lente- of herfstdag, waar alles redelijk matig is, zou ideaal zijn. Hoewel het zoet is, vind ik het ook niet echt passen bij de winter en tijdens echte hete dagen zou het ook niet helemaal top zijn. Maar je kan het dus wel het hele jaar door dragen, hoewel ik gematigde temperaturen persoonlijk het beste vindt.

Thank U, Next past nog steeds beter bij jongere vrouwen. Het is echter ook niet bepaald een tienerparfum. Het lijkt erop dat de meeste suikerzoete geuren als zodanig worden geclassificeerd, maar dit heeft wat meer diepte.

Dit is een handige casual geur, die gezellig aanvoelt. Het is aantrekkelijk genoeg om ‘s avonds te dragen, maar niet voor formele gelegenheden. Het werkt bijna overal, maar het heeft zijn grenzen.