Ariana Grande God is a Woman Eau de Parfum Review

Ariana Grande God is a Woman Eau de Parfum Review
Last updated: juni 7, 2024

God is a Woman is een aantrekkelijke fruitige / muskusachtige / bloemige geur die veelzijdig is en een vrij unieke geur heeft.

Ik vind het leuk dat de peernoot de kans kreeg om te schitteren. Het is sappig en heel zoet met een mooie omhulling van de vanille. Het heeft een subtiele poederachtige/romigheid door de vanille en orris.

God is a Woman heeft een lichtere sillage. Voor mij presteert het prima. Het is geen bom of een marathonloper. 7 uur is goed en perfect acceptabel.

Deze Ariana-geur biedt een verandering van tempo en wat meer volwassenheid ten opzichte van andere geuren die eerder in de reeks zijn uitgebracht.

Is het een must-have? Waarschijnlijk niet voor de meeste mensen. Maar het heeft massale aantrekkingskracht, op een subtiele en gemakkelijk te dragen manier.

Het is goed tot zeer goed, afhankelijk van hoe hard je geniet van peer. Het proberen waard!

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt God Is A Woman Eau de Parfum?

Topnoten: Ambrette, Peer
Hartnoten: Orris, Rozenblaadjes
Basisnoten: Vanille, Cederhout

God is a Woman begint met de sappige peernoot, die er echt schittert. Het is in feite dezelfde die wordt gevonden in Thank U, Next; alleen deze keer gecombineerd met een zachte ambrette in plaats van de mix van kokos en framboos.

Het is een sappig fruitaroma met een muskusachtige ondertoon en wat extra frisheid afkomstig van de cedernoot in de basis. De muskus van de ambrette is helemaal niet overweldigend en wordt getemperd door de roos en orriswortel noten.

De orris voegt die lichte poederachtige geur toe aan God is a Woman, maar het is beperkt in zowel zijn omvang als reikwijdte.

De volgende fase in mijn neus, is wanneer de roos verschijnt. Het is een schijnbaar korte verschijning, maar het is er. Meestal zullen de bloemige aroma’s de derde of vierde viool spelen in de compositie.

God is a Woman is geen erg complexe geur. Je weet ongeveer wat je krijgt. De peer is overal dominant. De muskusachtige ambrette en ceder zorgen voor de secundaire frisheid. Een lichte vanillenoot voor een beetje romige zoetheid.

De sappigheid en frisheid geven het een semi-aquatisch gevoel, wat God is a Woman licht en plezierig houdt.

Sillage , Levensduur en Veelzijdigheid

Dit is geen krachtpatser. Het blijft voor het grootste deel van de draagtijd dicht bij de huid, maar de prestatieproblemen waar ik sommige mensen over heb zien praten, zijn overdreven. Bij mij tenminste.

De levensduur is iets beter dan de sillage. Ik ervaarde dat het iets meer dan 7 uur op mijn huid blijft zitten. Nu, dat laatste uur of zo… is het een échte huidgeur. Toch is het er nog steeds en dit parfum van Ariana Grande verdwijnt niet zomaar na een paar uur.

Seizoensgebonden is dit het beste in de lente- en zomermaanden. Maar ook tijdens andere seizoenen kan het sporadisch gebruikt worden. Ik droeg het buiten in het midden van de zomer en het hing eigenlijk prachtig in de lucht.

Dit is een van Ariana Grande’s meest veelzijdige parfums die ze heeft uitgebracht. Eerdere releases waren te zoet of te jeugdig voor veel vrouwen om ten volle van te genieten. Deze heeft de zoetheid zonder overweldigend te zijn.

Het heeft een vrij snoepachtige perennoot, plus vanille, maar het overdrijft niet met de suiker. God is a Woman blijft clean en heeft niet de zwaarte waar vele gourmands onder lijden.

God is a Woman is een goede dagelijkse geur. Het is eerder een casual dan een formele geur, maar je zou het in een groot aantal verschillende scenario’s kunnen dragen. Het is aantrekkelijk maar geen sexy nachtclubbeest.