Carolina Herrera 212 VIP Men Review

Last updated: mei 30, 2024

Misschien heb ik gewoon niet genoeg opgelet, maar ik denk dat Carolina Herrera-geuren crimineel worden onderschat. Ik ben nog geen geur van dit huis tegengekomen die ik niet op zijn minst een beetje lekker vond. Er zijn niet veel ontwerpers waar ik dat over kan zeggen. Onlangs kocht ik een volle fles 212 VIP, wat op basis van de noten en de beschrijving van de geur helemaal in mijn straatje leek. Hoe scoort deze? Waar ruikt het naar? Heeft het een goede levensduur?

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Hoe ruikt 212 VIP Men?

Noten zijn onder meer: kaviaar, limoen, bevroren munt, zwarte peper, wodka, gember, amber, appel, King Wood, tonkaboon

De opening van 212 VIP voor mannen begint met een zachte maar pittige explosie van de noten van wodka, tonkaboon, amber en peper. Daarna komen de munt en limoen in het spel die, hoewel niet prominent, VIP volgens mij een beetje extra en unieks geven. Het heeft een bruisend gevoel van gin, waardoor het echt die alcoholische drankpersoonlijkheid kan ontwikkelen, helemaal bovenaan.

Zodra de eerste spray voorbij is, brengen de passievrucht en limoen een fruitige scherpte naar 212 VIP Men. Het heeft een zeer citrusachtige aantrekkingskracht, met een verfrissend kruid, en komt samen als een knapperige / koude drank.

Na de beginfase zorgt de zoetheid van de tonka voor het lichte vanillearoma dat goed samengaat met de warmte van de amber. Het doet me in dit opzicht een beetje denken aan The One van D&G, maar toch zijn dit totaal verschillende geuren.

Nu, met de wodka-noot heeft dit dat “booze gevoel”, wat perfect is voor het nachtleven… en het is ontworpen om zo te zijn. Naarmate het opdroogt, voel ik meer van de gember en minder van de originele peper uit de opening, waardoor VIP een andere sfeer kan aannemen. Ik zou zeggen dat de geur zeker beter wordt naarmate de tijd vordert. 212 VIP wordt zachter na de meer intense opening, maar behoudt nog steeds zijn verleidelijke sexiness.

De basisnoten van leer en hout zijn hier niet zo sterk. Je kunt er uren mee bezig zijn, maar ze halen de hoofdingrediënten nooit echt in.

Sillage , levensduur en wanneer te dragen

Qua projectie is dit spul geweldig. Een paar sprays waren genoeg om het erg op te laten vallen zonder teveel te worden. Het is een luide en zelfverzekerde geur. Ik krijg hier ook echt een goede levensduur van, 8+ uur lijkt tot nu toe geen probleem te zijn… dus je krijgt waar voor je geld.

Update: De sillage hiervan is erg sterk. 212 VIP kan een monster zijn, dus spray lichtjes. Het zal me routinematig meer dan 10 uur aan slijtage opleveren, soms minder, maar het doet zijn werk goed.

Dit is een artiest bij koud weer. Ik zal dit veel dragen in de winter, omdat het lijkt alsof ik altijd geweldige geuren vind om te dragen in deze tijd van het jaar. Dit is niet zozeer een casual geur. Ik bedoel, een of twee sprays zullen waarschijnlijk goed zijn tijdens het werk, maar 212 VIP is gebouwd voor avondjes uit.

Dit is een club/bar banger, net als 1 Million, maar ik vind VIP de meer volwassen en interessante van de twee. Ja, dit is een sexy, date night, lady-attractie-achtige geur en ik zal het als zodanig dragen.

Echt, buiten de club/bar-scene, heeft deze geur niet veel toepassing voor mij gehad. De kracht en dronkenschap kunnen in dat opzicht onbetaalbaar zijn, en het is niet in staat om veel buiten zijn niche te dwalen.

Algemene indruk van 212 VIP

Over het algemeen denk ik dat 212 VIP het kopen waard is? Ja! Ik kocht mijn fles en ben erg blij dat ik dat gedaan heb. Het is geweldig over de hele linie. Het ruikt heel goed, het gaat lang mee, het is niet zwak en het is geweldig voor het nachtleven.

Nu ben ik dol op veel geuren die dat zoete tonka-, warme amberachtige, boozy-achtige gevoel hebben … dus als dat niet jouw ding is, moet je waarschijnlijk voor iets anders gaan. Als je echter een geur bij koud weer wilt die je niet in de steek laat, zou ik 212 VIP sterk overwegen.

Nogmaals, dit spul is krachtig en de wodka/gin is een integraal onderdeel van de samenstelling. Je zou het moeten overwegen als je jonger bent en nog steeds betrokken bent bij de geur van de bar/club. Buiten dat heb je er waarschijnlijk niet veel aan.