Mijn 3 favoriete Prada parfums voor de zomer

Ben jij ook op zoek naar de perfecte zomergeur? Look no further! Prada, een wereldberoemd modehuis, heeft een collectie van heerlijke geuren die perfect zijn voor het warme seizoen. Als fervent fan van Prada-parfums heb ik mijn top 3 zomergeuren samengesteld om jou te helpen de perfecte zomergeur te vinden.

Met frisse en fruitige aroma’s, zijn de Prada parfums de perfecte mix van verfijning en speelsheid. De flesjes zijn net zo stijlvol als de geuren zelf en ze geven je een onweerstaanbaar luxe gevoel. Het dragen van een Prada-parfum geeft je een gevoel van elegantie en verfijning dat alleen Prada kan bieden.

Dus als je op zoek bent naar een geur die perfect past bij het warme weer en bij jouw stijl en persoonlijkheid, bekijk dan zeker mijn lijst van de beste Prada zomergeuren. Of je nu een verfrissende en lichte geur wilt of een fruitige en exotische geur, deze lijst heeft voor elk wat wils. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog jouw perfecte zomergeur van Prada!

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm om de stijgende kosten van de website draagbaar te houden.

Prada Les Infusions de Rose Eau de Parfum

Topnoten: Mandarijn
Hartnoten: Turkse roos, Bulgaarse roos
Basisnoten: Galbanum

Les Infusions de Prada Rose Eau de Parfum neemt je mee op een romantische wandeling door een geurige rozentuin in de zomer. Dit juweeltje van een geur van Prada is gewoonweg verbluffend.

Een prachtige openingscombinatie van delicate Turkse en Bulgaarse rozenblaadjes wordt gekoeld door een scheutje pittige mandarijn. Eenmaal gesetteld, verzacht de galbanumnoot in de basis in een sensuele bitterheid waar ik echt van hou.

Prada Les Infusions de Mandarine Eau de Parfum

Topnoten: Bittere sinaasappel, mandarijn
Hartnoten: Oranjebloesem, neroli
Basisnoten: Opoponax

Les Infusions de Prada Mandarine Eau de Parfum is een sprankelende en levendige lente- en zomercitrusgeur die ik graag draag als ik even nood heb aan zeer bloemige parfums.

Deze verfrissende geur begint met neus-tintelende zoete mandarijn en bittere sinaasappel die al snel leidt tot een rijke bitterzoete oranjebloesem en een geurig neroli-hart. Opoponax geeft een discrete, rookachtige/wierooktoon als deze eenmaal volledig tot rust is gekomen.

Prada Candy Florale Eau de Toilette

Topnoten: Limoncello
Hartnoten: pioenroos
Basisnoten: karamel, benzoë, honing, musk

Prada Candy Florale Eau de Toilette is een verfrissende zomerse combinatie van bloemen en zoete citrustonen met een hemelse zeepachtige twist die vrouwelijk en zorgeloos is.

Deze prachtige zomergeur opent met een zoete citroensorbetnoot die al snel wordt vergezeld door een explosie van bloemige, geurige pioenroos. Rijke honing, rustgevende karamel en exotische musk voegen een welkom vleugje mysterie toe.

De Candy Florale komt ook voor in mijn lijstje van de beste geuren met pioenroos, dat je hier kan vinden.

Author

  • Nele

    Welkom op onze vernieuwde website! Bruno, Yannick en mezelf zijn verheugd om nieuwe content te kunnen aankondigen. Jullie feedback is altijd geweldig en ik kijk er naar uit om leuke en interessante teksten voor jou te kunnen schrijven!