Boss The Scent – Hugo Boss Review

Boss The Scent - Hugo Boss Review
Last updated: juni 4, 2024

Vandaag bespreek ik een geur waar ik nooit aan toegekomen ben: Hugo Boss The Scent.

Wauw. Wat een geweldige naam.

Ik wilde deze echt eens dragen, omdat het klonk alsof het mijn type geur zou zijn.

In dit bericht ga ik mijn ervaring met deze Hugo Boss delen, en of ik het het proberen waard vind of niet. Hoe ruikt het? Duurt het lang? Hoe is de sillage?

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Hoe ruikt Boss The Scent EDT?

Noten zijn onder meer: ​​gember, leer, maninka, lavendel, hout, mandarijn, bergamot

Voordat we ingaan op mijn persoonlijke recensie, laten we eens kijken wat Hugo Boss te zeggen heeft over The Scent: Een onweerstaanbare geur, onvergetelijk als een heerlijke verleiding. Exquise tonen van gember, exotische maninka en leer ontvouwen zich in de loop van de tijd en verleiden de zintuigen.

Boss The Scent opent met een mooie hoeveelheid gember en zoetheid van de fruitnoten. Het is een beetje warm/pittig, maar ook fris, en ik kan de lichte citrus eronder oppikken. Maninka is blijkbaar een vrucht, maar ik heb er nog nooit aan geroken, dus ik kan niet echt zeggen wat het aroma is.

Echter, het enige hier dat ik niet meteen herken ruikt heerlijk… dus ik neem aan dat het maninka is.

Een paar minuten na de opening krijg ik nog steeds veel gember, maar de citrusnoten zijn wat vervaagd. De tweede golf leer en lavendel komt naar voren, en leer is de sterkste van die twee. Althans, voor mijn neus. De samenstelling is fris, zacht en halfzoet.

Deze ontwikkelt zich niet zo veel. Het laatste deel bestaat uit: gember, leer, lavendel, wat hout, en wat ik denk is de maninka. De frisse zoetheid en warmte is zeer aantrekkelijk. Boss The Scent is geweldig in zijn eenvoud en ik blijf aan mijn polsen ruiken of probeer een vleugje van mijn nek op te vangen.

Prijs

Hugo Boss The Scent Eau de Toilette 100 ml
bol.com (€74,99)
Laatste update:: juni 16, 2024 - 9:25 pm

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Qua projectie is de sillage van The Scent zwak. Het begint goed genoeg, maar verandert al snel in een huidgeur. Dat is buitengewoon teleurstellend. Het hoefde geen compleet beest te zijn, maar deze is superzacht.

De levensduur, in mijn geval, is ongeveer 4-5 uur. Nogmaals, niet geweldig. Ik weet dat er een intense versie bestaat, maar het verschil is iets te groot. Deze versie heeft behoorlijk middelmatige prestaties. Dat lijkt vaker te gebeuren met geuren van gember en citrus. Zoveel van hen beginnen geweldig en vervagen dan snel.

Seizoensgebonden zou ik dit in de herfst tot de lente dragen. Het is waarschijnlijk het beste in een gematigd klimaat, maar zou niet iets zijn dat ik zou dragen in de hitte. Boss The Scent is goed voor informele, zakelijke of meer formele situaties.

Het is aantrekkelijk, heeft een sexy uitstraling, maar heeft niet de kracht voor het nachtleven. De Intense versie is op dat gebied meer een aanrader voor jonge mannen.

Algemene indrukken van Boss the Scent

Ik hou van de manier waarop dit ruikt. Het heeft degelijke prestaties, zonder uit te blinken. Ik keek er naar uit om deze te dragen, was in het begin tevreden, maar ik verkies toch de Intense.

De prijs valt goed mee en met een 100 of 200ml fles zal je lang kunnen genieten van een lekkere, niet doordringende geur die degelijke prestaties levert.