Versace Pour Homme Eau de Toilette Review

Last updated: mei 31, 2024

Zelfverzekerd, sterk en gepassioneerd zijn — dit zijn de persoonlijkheden die mannen doen opvallen tussen de rest. Als je dat type persoonlijkheid hebt, dan is de Versace Pour Homme Eau De Toilette de beste keuze voor jou. Deze geur voor mannen die in 2008 werd uitgebracht, is gemaakt door Alberto Morillas(wikipedia), een ongelooflijk getalenteerde parfumeur. Hoewel het al heel lang op de markt is, heeft Pour Homme Eau De Toilette van Versace zijn populariteit behouden bij mannen en ook bij vrouwen. Dit is ook zeer bekend in de geurwereld vanwege de kwaliteit en betaalbaarheid.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Eigenschappen van Versace Pour Homme

Topnoten: Neroli, Bittere Sinaasappelbladeren, Diamante citron, Bergamot
Hartnoten: Geranium, Blauwe Hyacint, Scharlei, Cederhout
Basisnoten: Oud, Mineral Amber, Musk, Tonka
Beste seizoen om te dragen: Lente/zomer
Geurtype: Aromatisch/Fris/Citrus
Leeftijdsaanbeveling: 18+
Best gedragen: overdag, kantoor, casual

In de aanbieding bij

Verpakking

Het is gemaakt van een glazen fles ontworpen met het logo en de naam van Versace en de Masotti-knop in het midden. Hij heeft een lichtgewicht aluminium dop en de sproeier heeft de details van Versace. Al met al was de verpakking uitstekend vanwege het elegante ontwerp.

De geur

Versace Pour Homme Eau De Toilette kanaliseert pure mannelijkheid vanwege het mineraal- flora -aroma dat perfect is voor moderne en zelfverzekerde mannen. Het heeft een combinatie van essentiële geurnoten zoals bergamot en citroen voor topnoten, hyacint en cederhout voor de hartnoten en musk en tonkaboon voor de basisnoten. Dit parfum heeft een douche fris-citrusachtige geur die goed is voor dagelijks gebruik of wanneer er een speciale gelegenheid is. Het laat ook een schone en sexy geur achter met een subtiele warme en zoete toets die perfect is voor sportieve mannen. Het kan ook worden gebruikt tijdens casual dagen.

Volgens sommige beoordelingen is dit parfum alom geliefd bij vrouwen, want als je de geur eenmaal ruikt, wil je meer, dus wie dit parfum draagt, laat een aantrekkelijkere en onweerstaanbare indruk achter.

Levensduur

Het duurt slechts 4-5 uur. daarom moet je opnieuw spuiten om de geur te behouden. Het vervaagt ook gemakkelijk bij warm weer, hoewel de frisse geur perfect is voor de zomer.

Is Versace Pour Homme de moeite waard?

Het is al zo lang op de markt en het heeft zichzelf al bewezen als een van de beste in de geurindustrie. Dit kost je niet veel geld, maar het zou je zeker die onvergetelijke geur geven die past bij je sterke, gepassioneerde en zelfverzekerde persoonlijkheid. Dus als je op zoek bent naar een kenmerkende geur, is deze voor jou.