James Bond 007 Ocean Royale Review

James Bond Ocean Royale
James Bond Ocean Royale
Last updated: juni 6, 2024

Wanneer ik alles zorgvuldig afweeg, is Ocean Royale een aankoop waard. Als je een goedkoop flesje nodig hebt voor casual zomergebruik, zou ik zeggen: ga ervoor. Helaas blijft de geur niet lang hangen, en dat is jammer. Ik wou dat het langer zou blijven ruiken, dan zou ik het nog meer aanbevelen.

De geur zelf is mooi voor een goedkope variant. Ik ben dol op de citrusnoten, de poederige geur van iris en tonkaboon, en de vroege oceaangeuren. Het hoeft niet al te ingewikkeld te zijn, maar de prestaties zouden beter kunnen zijn.

Soms kan de citrus een beetje scherp zijn, en de kwaliteit is niet top-notch. Ik ben zeker slechtere geuren tegengekomen, maar toch.

Het is een eenvoudige en simpele mannengeur. Dat is niet per se slecht, en dat geldt ook voor Ocean Royale. Als de kwaliteit wat beter was, had de 007-reeks een geweldige betaalbare geurlijn kunnen zijn.

Persoonlijk vind ik de geur erg lekker, alleen de prestaties laten te wensen over.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette 125 ml
bol.com
Laatste update:: juni 16, 2024 - 4:06 pm

Hoe ruikt James Bond 007 Ocean Royale?

De opening van Ocean Royale is behoorlijk aangenaam. Het is een mix van oceaangeur, limoen, iris en tonkaboon. Het doet me denken aan een goedkopere versie van Luna Rossa Sport, met een gladde, enigszins poederige geur. Het is lekker fris en schoon, met een sportieve aquatische eigenschap.

In vergelijking met de Prada-geur is Ocean Royale veel meer citrusachtig en duidelijk van mindere kwaliteit. Het hoort gewoon bij het type categorie waarin deze James Bond geur valt.

Ocean Royale heeft een zekere zoetheid dankzij de citrusnoten, die zich mooi vermengen met de poederige geur en zorgen voor een zeer aangename tropische ervaring. Het oceaanelement heeft een vleugje zeewier, maar het geeft vooral een algemene frisheid.

Na de opening blijft deze 007-geur vrij lineair, dus verwacht niet veel diepgang. Voornamelijk limoen en bergamot vermengd met tonkaboon en iris. Je kunt een vleugje sandelhout ruiken, maar de andere genoemde noten zijn niet echt waarneembaar.

De zeenoten vervagen grotendeels na de prominente opening. De geur die overblijft is eigenlijk vooral de combinatie van de andere noten, zonder het ‘oceaan’-aspect van deze EDT.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Wat betreft de projectie is Ocean Royale zacht en luchtig. Ik had graag gezien dat het wat intenser was, want voor zo’n lage prijs zou het echt een koopje zijn. Helaas ontbreekt het aan de kracht om als een absolute must-have te worden beschouwd.

Ook de levensduur laat te wensen over. Zelfs wanneer ik het vrij royaal aanbreng, geniet ik slechts een paar uur van de lichte geur voordat het vervaagt naar een subtiele huidgeur. Zelfs als je er veel van aanbrengt, neemt de prestatie dramatisch af.

Het is jammer, want Ocean Royale heeft een van de beste geuren uit de 007-reeks. Maar net als de andere geuren heeft de werkelijke geur niet veel aandacht gekregen. Ze zijn allemaal te zwak om er echt van te genieten.

Ocean Royale is perfect voor warmere dagen. Het is een veilige en onopvallende geur die je gemakkelijk kunt dragen op het werk of in informele situaties. Het is misschien niet baanbrekend, maar het is heerlijk fris en maakt een solide indruk.

Ik vind het eigenlijk erg leuk om het te dragen wanneer het warm is en ik gewoon buiten kan wandelen. Gedurende ongeveer 2 uur biedt Ocean Royale bijna alles wat ik zoek in een verfrissende citrusgeur voor de zomer.