Chanel Coco Mademoiselle L’eau Privée Review

Chanel Coco Mademoiselle Leau Privee Review
Chanel Coco Mademoiselle Leau Privee Review
Last updated: juni 3, 2024

De formulering van Coco Mademoiselle heeft echt mijn hart gestolen. Bij de eerste spray van L’eau Privée ervaar je een geweldige geurbeleving. De frisheid van de mandarijn sinaasappel komt prachtig naar voren en je krijgt hier volop de kenmerkende DNA-geur die zo geliefd is.

Het enige minpuntje is dat de geur niet lang aanhoudt, en dat is jammer, want als dit een variant was met een langere levensduur, zou het werkelijk geweldig zijn. Daarom zal dit parfum slechts een select aantal mensen aanspreken.

Is het geschikt om ‘s nachts te dragen? Ja, dat kan zeker. Maar wees er wel op voorbereid dat je nog steeds de prijs van Chanel betaalt voor die ervaring. Als dit precies is wat je zoekt, dan ruikt het absoluut heerlijk. Als je echter andere opties binnen de Coco Mademoiselle-lijn wilt verkennen, dan zijn er alternatieven die beter aan je behoeften kunnen voldoen.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

Prijs

Hoe ruikt Chanel Coco Mademoiselle L’eau Privée?

Bij de opening van L’eau Privée valt meteen de heldere en sappige geur van sinaasappel op, die ook te vinden is in de originele Coco Mademoiselle. Hoewel de neroli noot merkbaar afwezig is, lijkt er nog steeds een vleugje patchouli aanwezig te zijn.

Het is duidelijk dat deze geur lang niet zo gedurfd of intens is als de andere geuren in deze lijn. Desondanks ben ik echt dol op de geur. Als langdurige fan van Mademoiselle biedt deze variant een lichtere interpretatie, waarbij de sinaasappel echt kan stralen.

Het is een verfrissende geur die niet zo scherp is, wat perfect is, omdat het bedoeld is om voor het slapengaan te worden gebruikt. De geurnoten van roos en jasmijn zijn aanwezig, waarbij ik persoonlijk meer jasmijn waarneem, maar geen van beide neemt echt de overhand. Voor mij zijn de mandarijn sinaasappel en muskusnoten de sterren van de show.

Er is niet veel ontwikkeling gedurende de draagtijd; de sinaasappelgeur vervaagt geleidelijk en het transformeert zich tot een muskusachtige bloemige combinatie.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

Op zijn hoogtepunt heeft de sillage van L’eau Privée een redelijk gematigd bereik. Zwakker dan de anderen in de serie, dus verwacht geen enorme projectie. Het ding is dat dit hoogtepunt van korte duur is. Daarna is L’eau Privée een lichte geur die dicht bij het lichaam blijft hangen.

De levensduur is ongeveer 4 uur op mijn huid. In die laatste twee uur is het eigenlijk een geur die vrijwel alleen waarneembaar is op de huid. Nogmaals, dat is waarvoor deze geur is ontworpen. De prestaties zullen niet het verkoopargument zijn voor iemand die deze geur wil kopen.

De veelzijdigheid is eigenlijk beperkt tot een paar uur voor het slapengaan of op elk moment dat je snel wilt opfrissen voor een korte periode. Als je dit koopt, ga je het niet dragen naar de club, het kantoor of waar dan ook.

Je kunt het natuurlijk wél dragen naar deze plaatsen en je zult ook heerlijk ruiken. Maar een paar uur later… zal het vrijwel verdwenen zijn.