Bleu De Chanel Eau De Toilette Review

Last updated: mei 30, 2024

Levensduur – Ik heb ontdekt dat dit de hele nacht zal duren. Het lijkt een goed uithoudingsvermogen te hebben.

Projectie – De geur projecteert goed, het is niet nodig om te oversprayen, je kunt deze van een redelijke afstand ruiken.

Beste seizoen om te dragen – All Rounder

Geurtype – Fris Kruidig, Licht Groen & Houtachtig

Leeftijdsaanbeveling – 21+

Best gedragen – ‘s avonds, casual, formeel

Topnoten: Citroen, Munt, Roze Peper, Grapefruit

Hartnoten: Gember, Nootmuskaat, Jasmijn, Iso E Super

Basisnoten: Labdanum, Patchouli, Sandelhout, Ceder, Witte Musk, Vetiver, Wierook

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Hoe ruikt Blue de Chanel EDT?

Bleu de Chanel Eau de Toilette werd uitgebracht in 2010, maar het is nog steeds een mannengeur die vandaag de dag relevant is. In de loop der jaren is dit bekend geworden als een van de meest populaire geuren voor mannen, en het is enkel populairder geworden.

De fles is een klassieker geworden. Eenvoudig en strak, het heeft een vierkante vorm met minimale branding aan de voorkant, met een magnetische bovenkant die de klasse van de geur die erin zit benadrukt.

Wat betreft de geur zelf: het is een verfijnde, moderne herengeur. Licht houtachtig, het heeft meer een scherpe en frisse kruidige smaak. Hoewel ik dit zou classificeren als een avondgeur, kan je het ook gebruiken om de hele dag indruk te maken. Het is krachtig, maar niet overheersend, en zal een statement maken.

Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke geur, is dit zeker een geur om te overwegen, want de dames zullen het leuk vinden en je zult het met plezier dragen.

Als je dit zou combineren met een kledingstuk, zou het ongetwijfeld zijn met een fris wit overhemd. Het gaat hand in hand met dat goed zittende shirt. Het kan als casual geur op zichzelf worden gedragen, of met een pak.

Het is zeker een moderne klassieker geworden. Alles aan Bleu de Chanel is mannelijk. Het is nog steeds een must-have geur voor mannen die geweldig willen ruiken. Het heeft nu 2 broers, de EDP en Bleu de Chanel Parfum, elk met hun eigen kijk op de klassieker. Als je een van de twee bezit, kun je dit origineel nog steeds krijgen, en de geur is iets anders.

Is het nog steeds goed voor de toekomst? Zeker en vast. Het is echt een lekkere mannelijke geur, en zoals gezegd een moderne klassieker. De EDT heeft nog steeds een plaats in je geurcollectie, het is een meer citrus en kruidig parfum met een zachter houtachtig karakter, dus het is perfect acceptabel om beide geuren te bezitten en er anders van te genieten.