Thierry Mugler Alien Flora Futura Review

Last updated: juni 11, 2024

Flora Futura is geen absolute topgeur, maar ik heb er toch echt van genoten. Dit kan een geweldige optie zijn voor diegenen die een lichtere versie van Alien voor bij warm weer willen. Als alternatief kunnen degenen die het origineel te sterk vinden, dit meer naar hun zin vinden.

Het is een schone, levendige en eenvoudige geur. De sillage zal niet geweldig zijn, maar het is zeker redelijk. Ga er gewoon niet vanuit dat Flora Futura een krachtpatser gaat worden.

Dit is een mooie toevoeging aan de Alien line-up. Ik weet alleen niet zeker of ze een futuristische bloem hebben gemaakt, wat dat ook mocht betekenen. Er zijn veel meer creatieve Mugler- parfums dan dit, maar nog steeds is het erg lekker.

Zie ook: De 5 beste Alien parfums voor dames (Thierry Mugler)

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Mugler Alien Flora Futura Eau de Toilette 90 ml
bol.com
Laatste update:: mei 23, 2024 - 9:52 pm

Hoe ruikt Flora Futura?

Noten zijn onder meer: ​​sinaasappel, jasmijn, witte amber

Voordat ik over deze geur ga uitspreken, gaan we eens kijken hoe Mugler het omschrijft: Buitengewone bloemen bloeien in het hart van een verslavende en frisse Eau de Toilette. Alien Flora Futura, een futuristische bloem.

Alien Flora Futura viert de schoonheid van anders-zijn: de schoonheid van jezelf zijn, anders zijn, origineel zijn. Maar ook de schoonheid van hoop. Een hoop en een uniciteit die worden belichaamd in een woestijnbloem. Een bloem van de toekomst die bloeit in een wereld van licht.

Bij het spuiten van Flora Futura, pik ik onmiddellijk citrus, een groenachtig aroma en jasmijn op . De citrus heeft wel een sinaasappeltoets (misschien oranjebloesem?), maar het ruikt hier ook naar een vleugje citroen. Ik vind het lekker, het is een mooie geur, die wel herinneringen oproept aan de originele Alien.

De belangrijkste verschillen tussen hen, voor zover ik me kan herinneren, zijn: de jasmijn is hier afgezwakt en dat geldt ook voor de algemene kracht van de geur. Flora Futura zou voor de gemiddelde persoon een stuk draaglijker moeten zijn dan de originele Alien.

Deze heeft een helder soort karakter. Lekker vrolijk en gezellig. Zodra de eerste golf citrus voorbij is, is er meer een groenachtige geur en wat waterige elementen. Als een snijbloemstengel die in een vaas drijft. Een andere niet-vermelde bloemige noot die geen jasmijn is.

Als het opdroogt, beginnen amber en sandelhout echt door te komen. Op dit punt is wat je ruikt wat je krijgt. Jasmijn, amber , sandelhout en alles wat er nog over is van de eerste citrusnoten. Meestal een lichte en ietwat romige witte bloemengeur.

Niet heel ingewikkeld of een reis met veel wendingen, maar wel een die leuk is om door te gaan.

Sillage, levensduur en veelzijdigheid

De sillage bij deze is vrij licht tot matig. Er zijn veel super luide en krachtige geuren van Mugler, maar Flora Futura is daar niet één van. Niet dat het zwak is, maar ik had nooit het gevoel dat dit parfum de kamer zou overnemen. Een lichter en puur soort bloemig.

De levensduur is redelijk, maar niet spectaculair. 6-7,5 uur het heeft tijdens het testen op mijn huid gezeten. De laatste paar uur een huidgeur. Niet geweldig, maar nogmaals, dit is geen zware geur.

Seizoensgebonden is Flora Futura een lente- en zomergeur. Het gedijt bij warmere temperaturen.