Giorgio Armani Acqua Di Gio Review

Last updated: juni 10, 2024

Giorgio Armani bracht Acqua di Gio Pour Homme uit in 1996 en het staat vandaag de dag nog steeds bovenaan de bestsellerlijst. Geïnspireerd door de locatie van Armani’s villa’s op de eilanden Pantelleria en Antigua in Italië, is het duidelijk dat de ontspannen mediterrane invloed in de geur is doorgesijpeld.

Het is een volwassen geurstijl, dus als je aan de jongere kant bent en iets volwasseners wilt, zou dit een goede keuze zijn. Dat gezegd hebbende, als je aan de oudere kant bent, zou dit je goed moeten complimenteren , en zal het bijdragen aan je verfijnde look.

Topnoten: jasmijn, rozemarijn, hespiradische noten
Hartnoten: kakivruchten, mariene noten
Basisnoten: Ceder, Patchouli, Witte Musk, Rock Rose
Beste seizoen om te dragen: Lente/Zomer
Geurtype: Citrus, Fris, Aromatisch
Leeftijdsaanbeveling: 21+
Best Gedragen: Dagkleding, avond, kantoor, casual, slim.

Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een product aankoopt, zonder extra kosten voor jou.

In de aanbieding bij

Hoe ruikt Acqua Di Gio By Giorgio Armani?

Giorgio Armani Acqua di Gio is een aangename aquatische geur met een opening van zoute tonen en citroen-limoen-citrusachtige frisheid die opdroogt tot een ceder-, muskusgeur. Het is een goed geconstrueerde, harmonieuze eau de toilette die is gemaakt voor massale aantrekkingskracht en duidelijk zijn werk goed heeft gedaan.

Verpakking

Presentatie is een matte transparante glazen fles met de tekst, stevige pop-off dop, met een krachtige sproeier die een royale spray levert. Dus zelfs als het een lichte geur is, zouden een of twee verstuivingen voldoende moeten zijn.

Gebruik

Het is een werkpaard dat extreem veelzijdig is. Hoewel veel jongere mannen er naar toe trekken, kan het echt door alle leeftijden worden gedragen. Seizoensgebonden is Acqua di Gio van Giorgio Armani perfect voor de zomer, hoewel hij ook in de lente en herfst kan werken. Maar voor de winter is het iets te licht.

Sillage en levensduur

De projectie is goed, maar niet overweldigend en het is het soort geur dat mensen zullen opmerken als ze dicht bij je komen. Verwacht veel complimenten.

Het is een geur die goed werkt voor zowel informele als professionele situaties. De levensduur is ook sterk en duurt ongeveer 6 uur.

Is Acqua Di Gio de moeite waard?

Acqua di Gio is een echte publiekstrekker en een geur die ik vaak aanraad aan een nieuweling in geuren die gewoon iets onschuldigs willen dat overal gedragen kan worden. Het is een redelijk veilige blinde koop, zeker geen polariserende geur.