Voel je goed in de juiste lingerie!

Last updated: juni 12, 2024

Veel dames besteden niet heel veel aandacht aan hun lingerie, zeker single dames snappen er soms het nut niet van. Je hebt je kleren erover aan, niemand ziet het, dus waarom zou je moeite doen? Toch kan het lonen om je lingerie zorgvuldig te kiezen. Wanneer je onzeker bent over je figuur, kan corrigerend ondergoed er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij een stuk zelfverzekerder over straat gaat. Zo kies je de beste lingerie voor jou!

Waarom aandacht besteden aan je lingerie?

Als eerste de vraag: waarom is het dan belangrijk om aandacht te besteden aan je lingerie? Ten eerste is het natuurlijk fijn als je lingerie comfortabel zit. Dan voel je je een stuk prettiger tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast kan mooie lingerie, zoals een mooie kanten bh of sexy string ervoor zorgen dat je je een stuk mooier voelt, ook al weet je dat niemand deze lingerie gaat zien, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Lingerie is echt iets wat alleen voor jou is en daarom ideaal om jezelf cadeau te doen wanneer je vindt dat je het verdient hebt.

Voel je goed in de juiste lingerie

De beste lingerie voor jou?

Lingerie is er in verschillende soorten en maten. Je hoeft echt geen hele sexy setjes te dragen als je je daar niet comfortabel bij voelt. Sommige vrouwen dragen graag een string, maar als je iets zwaarder bent is een hipster vaak prettiger. Ook in bh’s heb je keuze uit verschillende soorten. Dames met een wat zwaardere boezem hebben vaak baat bij een bh met beugel, terwijl dames met minder borst misschien liever een bralette dragen, of juist liever voor de push-up gaan om er nog iets van te maken. Het belangrijkste is, dat jij je comfortabel en mooi voelt in de lingerie die je draagt.

Lingerie passen

Ontzettend veel vrouwen dragen niet de juiste maat lingerie. Vooral bij het passen van een bh gaat het vaak mis. Het is de bedoeling dat de tepel precies in het midden van de cup valt. Er mag geen lucht in de cup zitten, maar er mag ook geen randje borst over de cup heen floepen, ook niet aan de zijkant. Het is daarom ontzettend belangrijk om niet alleen je cupmaat, maar ook de omtrek van je borstkas goed te weten. Bij het passen van ondergoed moet je erop letten dat een hipster, Brazilian of boxer niet tussen je billen gaat zitten, dan is de slip te klein.

Plaats een reactie