Dit moet je weten over push-up bh’s

Last updated: juni 10, 2024

Laat je dat decolleté graag zien? Een push-up BH duwt je borsten naar het midden en zorgt voor een prachtige halslijn. Het lijkt zelfs alsof je borsten groter zijn. Maar er zijn een aantal dingen die je moet weten over deze bh’s. Laten we eens kijken naar de basis van push-up bh’s, de verschillen met een normale bh en meer. We bekijken ook een aantal mythes en nemen deze uit de weg. Lees verder!

De basis van push-up bh’s

Deze bh’s zijn gemaakt om je borsten omhoog te tillen en je decolleté beter naar voren te laten komen. Deze bh’s hebben vaak cups die niet helemaal gesloten zijn, waardoor je decolleté goed zichtbaar is als je kleding met een diepe hals draagt. Ze hebben ook beugels en een zachte vulling in de cups die je borsten omhoog duwen en naar het midden brengen. Hierdoor lijken je borsten voller door de kussentjes in de bh.

Het verschil met een normale bh

Een push-up bh en een gewone bh verschillen vooral in de vulling. Een gewone bh heeft meestal geen extra vulling in de cups, maar een push-up bh wel. Die extra vulling, samen met de goed passende beugels, tilt de borsten omhoog en duwt ze naar het midden van de borst. Daardoor krijg je een mooi decolleté.

Voor wie is een push-up bh geschikt?

Het mooie van push-up bh’s is dat ze beschikbaar zijn in verschillende cupmaten, dus bijna iedereen kan ze dragen. Vrouwen met kleinere borsten zijn vaak fan van push-up bh’s omdat ze hiermee vollere borsten krijgen dankzij de extra vulling en ondersteuning. Als je cupmaat wat groter is en een vergelijkbaar effect wilt zonder die extra vulling, kun je ook een plunge bh proberen.

Kan ik elke dag een push-up bh dragen?

Zeker weten, je kunt elke dag een push-up bh dragen, net zoals elke andere bh die is voorgevormd. Het verschil is eigenlijk alleen de extra vulling in de cups. Zolang de bh comfortabel zit en je je er goed in voelt, kun je hem dagelijks dragen. Het kan je zelfvertrouwen vergroten en je een sexy gevoel geven.

Mythes en feiten over push-up bh’s

Net zoals bij een panty zijn er ook enkele mythes over push-up bh’s. Laten we die eens uit de weg nemen. Ten eerste veroorzaken push-up bh’s geen overmatig zweten en laten je cupmaat niet krimpen. Als je zweet, heeft dat meer te maken met voorgevormde bh’s in het algemeen, niet specifiek met push-up bh’s. Het is geen goed idee om twee bh’s over elkaar te dragen om een push-up effect te krijgen. Ten tweede zijn push-up bh’s er niet alleen voor vrouwen met kleinere borsten. Hoewel sommige merken push-up bh’s aanbieden tot een bepaalde cupmaat, zijn er ook merken die push-up bh’s maken tot G-cups of zelfs groter. Je kunt ze dus altijd dragen!

Plaats een reactie