De leukste workshops om deze zomer te volgen

Last updated: juni 6, 2024

Nu de temperaturen buiten oplopen, is het een goed idee om met de vriendengroep een paar leuke plannen te maken, zodat jullie na een lang jaar gefocust werken, eindelijk weer eens echt tijd hebben om elkaar te zien. Een workshop is een leuke manier om samen iets te ondernemen, te lachen en lekker bij te kletsen. Dit zijn de leukste workshops die je deze zomer met je vrienden of familie kan ondernemen.

Een djembe workshop

Niets is zo zomers als het geluid van een djembe. Hoe leuk is het dan om met jouw vrienden een djembe workshop op locatie te boeken? Bij Dununba kan dit letterlijk overal waar je maar wilt, ook in je eigen achtertuin. Leuk om dan de dag af te sluiten met een barbecue en samen nog even de kunsten die jullie die dag hebben geleerd te laten horen.

djembeworkshop

Een chocolade workshop

Wie houdt er nou niet van chocolade? Het bewerken van chocolade is een echte kunst, daarom worden er om die reden op ontzettend veel plekken in het land chocolade workshops aangeboden, waar je kunt leren om zelf bonbons en allerlei andere lekkernijen met chocolade te maken. Ideaal voor op een niet al te warme dag, want anders zijn al jullie creaties binnen de kortste keren gesmolten.

Salsa/merengue

Een workshop in salsa of merengue is ideaal om bijvoorbeeld met je partner te doen, maar ook met vrienden kan het ontzettend leuk zijn (mits jullie je een beetje fysiek bij elkaar op je gemak voelen.) Deze Zuid Amerikaanse dansstijlen geven je het ultieme zomergevoel en na een dergelijke workshop, ben jij voortaan de ster op ieder feestje. Omdat het tijd kost om de kunst van deze dansstijlen echt te beheersen, is het ook leuk om meerdere lessen te nemen, vaak kun je hier een soort strippenkaart voor afsluiten.

Een cocktail workshop

Tot slot: hoe zomers is het om jezelf uit te strekken op een stretcher met een door jou gemaakte cocktail? Cocktails maken is best een kunst. Daarom worden er op verschillende plekken in het land workshops aangeboden om ze zelf te maken. Ook dit maakt jou de ster op ieder feestje. Pas op: want na een dergelijke workshop ben je binnen de kortste keren helemaal hooked on cocktails. Wil je liever niet al te veel alcohol drinken? Hoe leuk is het om te leren hoe je de lekkerste mocktails (cocktails zonder alcohol) maakt.

Plaats een reactie