Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 5f819849fe80 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum is een moderne, frisse geur die perfect is voor zowel dames als heren. De topnoten bestaan uit kola en peer, terwijl de hartnoten jasmijn en tonkaboon bevatten. De basisnoten zijn muskus, patchouli, sandelhout en vanille, waardoor de geur een luxueuze, aards karakter heeft. Deze verleidelijke geur is een uitstekend geschenk voor elke leeftijdscategorie, en heeft veel verschillende geuren die zich kunnen aanpassen aan elke stemming.

De geur van Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum is fris, sensueel en verfijnd. De geur begint met frisse topnoten van kola en peer, gevolgd door sensuele hartnoten van jasmijn en tonkaboon. De basisnoten van muskus, patchouli, sandelhout en vanille geven de geur een luxueuze, aardse twist die de geur perfect afronden.

De geur van Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum is perfect om het hele jaar door te dragen. Het kan gedragen worden in de lente, herfst en winter om een verleidelijke, sensuele geur te creëren. De geur is perfect om op de polsen, de hals, achter de oren en achter de knieën te dragen. De geur is langdurig en blijft de hele dag hangen, waardoor je je verfrist voelt en er zelfverzekerd uitziet.