Yves Saint Laurent Paris Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: f10947e5e3af Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , , , , ,

Hartnoten

, , , , , , ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Paris Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames in de lente. De geur is bloemig, met verschillende topnoten zoals bergamot, geranium, groene noten, hagedoorn, hyacint, kassieboom, mimosa, oranjebloesem, roos en waterkers. De hartnoten bestaan uit jasmijn, lelie, lelietje-van-dalen, lindebloesem, orriswortel (Iris Germanica), roos, viooltje en ylang-ylang. De basisnoten zijn amber, ceder, eikenmos, heliotroop (vanillebloem), iris, muskus en sandelhout.

Door de aangename geur van Yves Saint Laurent Paris Eau de Parfum kun je je hele dag door tevreden voelen. Je kunt het parfum het beste op je polsen, achter je oren, op je decolleté en op je hals aanbrengen. De geur blijft zo de hele dag vers en aangenaam. Door de verfijnde, bloemige geur past dit parfum perfect bij een romantische gelegenheid of bij een speciale avond uit.

Yves Saint Laurent Paris Eau de Parfum is het ideale geschenk voor elke vrouw. Het parfum heeft een uitgebalanceerde geur met een subtiele, bloemige basis. De geur is niet te overweldigend, maar geeft je net voldoende om op te vallen. Yves Saint Laurent Paris Eau de Parfum is de perfecte manier om je liefde en waardering voor een speciale vrouw in je leven uit te drukken.

Zie ook: