Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 07b09271898e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette is een bijzonder parfum voor dames. Het is een perfecte keuze voor de herfst- en wintermaanden, omdat het een oriëntaals kruidige geur heeft. De topnoten zijn bergamot, lelietje-van-dalen en mandarijn, gevolgd door anjer, jasmijn en mirre in de hartnoten. De basisnoten bestaan uit amber, patchouli en vanille, wat samen een mooie, gecompliceerde compositie vormt. Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor dames, omdat het een luxe, klassieke geur heeft die niet al te zoet is.

Het parfum moet op de meest erogene zones worden aangebracht, zoals de polsen, de binnenkant van de ellebogen, de hals en achter de oren. Dit verhoogt het effect van het parfum, waardoor het langer meegaat. Het is ook raadzaam om het parfum direct na het douchen aan te brengen, omdat het dan de warmte van de huid absorbeert. Het is aan te raden om hierna kleding aan te trekken die niet absorberend is, zodat het parfum niet verloren gaat.

Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette is een mooi parfum met een luxe, klassieke geur die niet al te zoet is. Het is een perfecte keuze voor de herfst- en wintermaanden, omdat het een oriëntaals kruidige geur heeft. Het is een uitstekend geschenk voor dames en moet op de erogene zones worden aangebracht om het effect ervan te vergroten. Met de juiste verzorging kan Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette je helpen om je beste geur te creëren en de perfecte finishing touch aan je look te geven.

Zie ook: