Yves Saint Laurent Mon Paris Floral Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 0e45e078f422 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Mon Paris Floral Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Deze floraal-fruitige geur heeft een lente- en zomerse geur die zal zorgen voor een licht en vrolijk gevoel. De topnoten zijn citrusvruchten en perzik, gevolgd door hartnoten van Arabische jasmijn, doornappel, magnolia, oranjebloesem, pioenroos en witte roos. De basisnoten van kasjmierhout, muskus en patchouli, voegen een zoetheid en een warme touch toe aan de geur. Mon Paris Floral is perfect om de geur te dragen tijdens warme lente- en zomerdagen.

De geur is te verkrijgen in een 50 ml fles en kan worden aangebracht op je polsen, binnenkant van je ellebogen, achter je oren en achter je knieën. De geur is licht, subtiel en verfijnd. De geur blijft de hele dag hangen, ook bij warm weer. Mon Paris Floral is ideaal om mee te nemen als je de deur uitgaat, omdat de geur niet zo sterk is.

Mon Paris Floral is een geweldig cadeau voor een speciale vrouw in je leven. De geur is zoet en verfijnd, en geeft een licht en vrolijk gevoel. Met Mon Paris Floral kun je laten zien dat je precies weet wat de dame in je leven leuk vindt. De geur is perfect voor warme lente- en zomerdagen, waardoor het een geweldig cadeau is voor elke gelegenheid.

Zie ook: