Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 70d47007585f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum is een damesparfum met een lentegeurtype. Het combineert topnoten van aardbei, Calabrische bergamot, calone, framboos, mandarijn, peer en sinaasappel. De hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn (sambac), Chinese jasmijn, doornappel, oranjebloesem, pioenroos. De basisnoten bestaan uit ambroxan, ceder, Indonesisch patchouliblad, mos, patchouli, vanille en witte muskus. Mon Paris Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor de dames. De parfum dient aangebracht te worden op de polsen, achter de oren en op het decolleté.

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum is een geur die verleidelijk, sensueel en krachtig is. De geur komt in een mooi glazen fles met een donkerroze schroefdop, wat een knipoog naar de liefde en romantiek van Parijs symboliseert. Het is een modern parfum dat perfect aansluit bij het leven van vandaag. De geur is ontworpen om de vrouw te omarmen en te verwelkomen in de stad van de liefde, Parijs.

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum is een geur die perfect past bij het leven van vandaag. Het is een modern en fris parfum dat je een gevoel van romantiek en liefde geeft. De geur is ontworpen om je te omarmen en te verwelkomen in de stad van de liefde, Parijs. De unieke mix van fruitige, sensuele en bloemige geurnoten maakt het een geur die je verleidt en je kracht geeft. Het is een perfecte geur om je stijl te geven en zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke en krachtige geur.

Zie ook: