Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 7f0aaa848fba Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum is een schitterende parfum voor vrouwen. Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid voor degenen die van een stijlvolle geur houden. De samenstelling van de geur is zodanig dat het een vrouwelijke geur met blijvende kracht is. De topnoten van bergamot, lavendel en mandarijn maken de geur fris en fruitig. De hartnoten van Arabische jasmijn (sambac), lavendel, oranjebloesem en orchidee geven de geur een delicate bloemige touch. De basisnoten van ambergris, Madagascar vanille, tonkaboon en vetiver geven de geur intensiteit en een warme, kruidige toon.

Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum is het meest geschikt voor de herfst- en wintermaanden. De geur is zo samengesteld dat het warmte en kracht uitstraalt. Om de geur optimaal te laten uitkomen, breng je het beste op een paar gevoelige plekken aan, zoals je polsen, binnenkant van je ellebogen en achter je oren. Breng het ook aan in je hals en decolleté om de geur te versterken.

Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum is dus een perfect cadeau voor elke vrouw die houdt van een stijlvolle geur met blijvende kracht. De samenstelling is zo samengesteld dat de geur ideal is voor de herfst- en wintermaanden. Door de parfum op de juiste plekken aan te brengen, kan je de geur optimaal laten uitkomen.

Zie ook: