Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 75328de5be5f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , , , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor heren. De geur is aromatisch fougere en heeft de typische herfst- en wintergeuren. De topnoten bestaan uit aldehyden, Artemisia dracunculus, bergamot, koriander en scharlei. De hartnoten zijn anjer, geranium, jasmijn, kaneel, orris wortel, patchouli en vetiver. En de basisnoten zijn amber, civet, eikenmos, honing, leer, muskus, tonkaboon en vanille.

De geur is gericht op een mannelijk publiek en zal zeker indruk maken. Het is een krachtige geur die een aantal uur blijft hangen. De geur is aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de borst. Als je echt indruk wil maken, moet je de geur mengen met de bodylotion voor een meer intense geur.

Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette is een uitstekend cadeau voor mannen die van een geraffineerde, krachtige geur houden. De geur heeft een langere houdbaarheid en is ideaal voor de wintermaanden. Het is een geur die zowel zakelijk als informeel gedragen kan worden. Het is een interessante geur die zeker indruk zal maken.

Zie ook: