Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 95f6591bc945 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum is een intieme, luxueuze geur, perfect voor dames die hun sensualiteit willen uitdrukken. Deze verleidelijke geur is ideaal voor de herfst en winter en is geïnspireerd op de duistere, zwoele kant van de stad. Met topnoten van oranjebloesem, peer en roze peper, creëert deze geur een verfijnde, fruitige opening. Hartnoten van Arabische jasmijn (Sambac), amandel, koffie en zoethout geven de geur een diepe, warme en verleidelijke basis. Basisnoten van ceder, kasjmierhout, patchouli en vanille maken de geur af met een sensuele, mystieke ondertoon.

Yves Saint Laurent Black Opium is een uitstekend geschenk voor dames die van luxe en stijl houden. Breng deze verleidelijke geur aan op de polsen, de binnenkant van de ellebogen en achter de oren. Deze geur is uniek omdat hij de weerspiegeling is van het moderne vrouwenleven, waarin ze kunnen genieten van een moment van plezier en ontspanning. Deze geur is perfect om de zintuigen te verleiden en de sensualiteit te verhogen.

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum is de perfecte geur voor elke vrouw die haar stijl en sensualiteit wil uitdrukken. Met een verfijnde, fruitige opening, een warme en verleidelijke basis en sensuele, mystieke ondertoon, is dit een geur die nooit gaat vervelen. Deze verleidelijke geur is een must-have voor elke vrouw die houdt van luxe en stijl. Breng deze geur aan op de polsen, de binnenkant van de ellebogen en achter de oren voor een verleidelijke, aantrekkelijke geur die nooit gaat vervelen.

Zie ook: