Xerjoff Shooting Stars La Capitale Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 491005896aa7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Xerjoff Shooting Stars La Capitale Eau de Parfum is een unisex parfum die perfect geschikt is als cadeau voor iedereen. Het is een heerlijk aroma dat het hele jaar door kan gedragen worden, van lente tot herfst, en zelfs in de winter. De geurtype is Amber Vanille en bestaat uit topnoten zoals aardbei, karamel, labdanum en perzik, hartnoten zoals amber, gember, leer, roos en saffraan en basisnoten zoals benzoine en bourbon vanille.

Het aanbrengen van deze parfum is gemakkelijk en het is het beste om dit te doen aan de warme plekken op je lichaam, zoals je polsen, achter je oren en in je nek. Deze warme plekken helpen de geur te versterken en de geur langer te behouden.

Xerjoff Shooting Stars La Capitale is een zeer aantrekkelijke geur die zowel mannen als vrouwen zullen waarderen. Het is een uitstekend geschenkidee voor elke gelegenheid. Het is een parfum dat een verfijnde, sensuele en romantische geur heeft, waardoor het een geweldig cadeau is voor alle gelegenheden.

Xerjoff Shooting Stars La Capitale is een heerlijk, luxueus parfum dat een grote, warme en sensuele geur heeft. De geur is zo sterk dat het de hele dag meegaat. Het is een parfum dat iedereen waarderen zal, of het nu een man, vrouw of zelfs een kind is. Het is een cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd en geapprecieerd.

Xerjoff Shooting Stars La Capitale Eau de Parfum is een prachtige parfum die perfect geschikt is voor elke gelegenheid. Het is een heerlijke, verleidelijke geur die je humeur direct kan verbeteren. Het is een geur die zowel mannen als vrouwen waarderen en is een perfect geschenk voor iedereen.