Xerjoff Oud Stars Ceylon Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€300,89)
bol.com (€356,99)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:05 pm
Artikelnummer: 673cf34af3b1 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Xerjoff Oud Stars Ceylon Eau de Parfum is een unisex parfum die het best geschikt is voor de herfst en winter. Het is een bloemig houtachtig muskusparfum met topnoten van Arabische jasmijn (Sambac), Calabrische bergamot en honing. De hartnoten bestaan uit agarhout, sandelhout en zwarte thee. De basisnoten bestaan uit amber, Madagascar vanille en muskus. Dit parfum is een uitstekend cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

Het aanbrengen van Xerjoff Oud Stars Ceylon Eau de Parfum is heel eenvoudig. Begin met een kleine hoeveelheid op bepaalde plekken op je huid. Breng het aan op de polsen, achter de oren, op de binnenkant van de ellebogen en de keel. Vergeet niet om je hals en het gezicht niet te vergeten. Als je parfum opbrengt, gebruik dan een zachte, cirkelvormige beweging. Vergeet niet om het parfum op te frissen wanneer de geur vervaagt.

Xerjoff Oud Stars Ceylon Eau de Parfum is de perfecte geur voor de herfst en winter. Het combineert bloemige, houtachtige en muskusnoten voor een elegante en verfijnde geur. Het is een uitstekende keuze als cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Het parfum is eenvoudig aan te brengen op de juiste plaatsen op de huid. Vergeet niet om het af en toe op te frissen als de geur vervaagt.