Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: cd5c06e7b665 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Het is een geur die het hele jaar door gedragen kan worden, want het is geschikt voor de lente, herfst en winter. Het is een oriëntaals bloemige geur met topnoten van bergamot, buskruit en cassis. Het hart bestaat uit Arabische jasmijn (sambac), oranjebloesem en schijnhulst (osmanthus). De basisnoten zijn benzoine, patchouli, tonkaboon en vanille.

Om de geur optimaal te laten werken, is het aan te raden om de geur op de juiste plekken aan te brengen. Breng de geur aan op de polsen, de hals, achter de oren en in de knieholtes. Op deze manier verspreidt de geur zich over het hele lichaam en blijft de geur intenser.

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum is een geur met een hoog aantal aanhangers. Dit komt door de heerlijke, bloemige geur die de neusvleugels streelt. De geur heeft een zoete ondertoon die de geur verzacht en de geur aangenaam maakt voor iedereen. Door de basisnoten in de geur komt er een aangename warme ondertonen die ervoor zorgen dat de geur langer aanhoudt.

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum is een uitstekende keuze als cadeau. Het is een geur die het hele jaar door gedragen kan worden en die door iedereen gewaardeerd wordt. Door de heerlijke, bloemige geur en de zoete ondertoon wordt het een absolute favoriet die de geurdrager het hele jaar door zal vergezellen.