Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 9023443491bd Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky Eau de Parfum is een heerlijke frisse geur, speciaal ontworpen voor dames. Het is een chypre bloemig parfum met toppen van bergamot, grapefruit en mandarijn, middennoten van bessenknoppen, lelietje-van-dalen en roos, en basisnoten van Arabische jasmijn (Sambac) en patchouli. Het is een perfecte parfum voor de lente- en zomerseizoenen.

Het aanbrengen van Flowerbomb In The Sky Eau de Parfum is eenvoudig. U kunt het aanbrengen op de polsen, op de binnenkant van de ellebogen en achter de oren. U kunt ook een kleine hoeveelheid aanbrengen op de kleren. Dit zal ervoor zorgen dat de heerlijke frisse geur van het parfum de hele dag blijft hangen.

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van Flowerbomb In The Sky Eau de Parfum. Het heeft een heerlijke frisse geur, die perfect is voor het lente- en zomerseizoen. De geur is niet te overweldigend, waardoor het ideaal is om het elke dag te dragen. Het parfum is ook langdurig, waardoor je je hele dag fris en verzorgd kunt voelen. Het is ook een goede waarde, omdat je een fles kunt kopen voor een betaalbare prijs.

Voordelen van Flowerbomb In The Sky Eau de Parfum:

  • Heerlijke frisse geur die perfect is voor het lente- en zomerseizoen.
  • Geen overweldigende geur, waardoor het ideaal is om het elke dag te dragen.
  • Langdurige geur, waardoor je je hele dag fris en verzorgd kunt voelen.
  • Goede waarde omdat je een fles kunt kopen voor een betaalbare prijs.

Als u op zoek bent naar een heerlijke frisse geur, dan is Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky Eau de Parfum een perfecte keuze. Het parfum is perfect voor de lente- en zomerseizoenen en het heeft een heerlijke frisse geur die niet te overweldigend is. Het is ook langdurig en een goede waarde, waardoor het ideaal is om het elke dag te dragen.