Versace Woman Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€23,89)
bol.com (€29,69)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:19 pm
Artikelnummer: cfd52a4b2f3e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Versace Woman Eau de Parfum is een prachtig parfum van het bekende Italiaanse modehuis Versace. Het is een damesparfum met een bloemige-houtachtige-muskussmaak die perfect is voor de lente. De topnoten zijn bergamot, jasmijnblad en roos en het hart bestaat uit ceder, framboos, lotus en pruim. De basisnoten zijn amber en muskus. Dit parfum maakt het uitstekend geschenk voor vrouwen van alle leeftijden.

Het parfum is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid. Het is gemakkelijk aan te brengen op de meeste delen van het lichaam, waaronder achter de oren, achter de knieën, op de borst en op de polsen. Het is belangrijk om het parfum op de juiste manier aan te brengen, omdat te veel parfum een overweldigende geur kan veroorzaken.

Versace Woman Eau de Parfum is een prachtig parfum dat perfect is voor elke vrouw. Het heeft een sensuele, geurige geur die de dag perfect kan maken. Het is een perfect cadeau voor een vrouw en is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit parfum is gemakkelijk aan te brengen op de juiste plaatsen en je kunt er zeker van zijn dat je een verfijnde geur krijgt.