Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 413db1e1156c Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum is een frisse, bloemige geur die perfect is voor de lente- en zomermomenten. De geur is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een uitstekend geschenk voor speciale gelegenheden. De topnoten van dit parfum bestaan uit Calabrische bergamot, granaatappel en Siciliaanse citroen. De hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn (sambac), citroenbloesem, jasmijn en pioenroos. De basisnoten zijn ambroxan, houtachtige noten, muskus en sandelhout.

Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum is een verleidelijke, sensuele geur die zorgt voor een opvallende, aantrekkelijke uitstraling. De geur is licht, fris en subtiel. Het parfum moet op de juiste plaats worden aangebracht om de beste resultaten te bereiken. Het parfum moet op de polsen, achter de oren en op de hals worden aangebracht. Dit zal het parfum de hele dag lang laten verspreiden en de gebruiker van het parfum zal het hele dag een aangename geur uitstralen.

Versace Eros Pour Femme Eau de Parfum is een verfijnd, uniek parfum dat een luxueuze geur geeft. De geur blijft de hele dag bij je en laat je stralen. Door de subtiele geur zal het parfum niet overheersend zijn, maar het zal de gebruiker een zachte, aantrekkelijke geur geven. Dit parfum is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiele, romantische geur.