Versace Crystal Noir Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: d212172ad339 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Versace Crystal Noir Eau de Toilette is een verleidelijke damestoilette met een bloemig aroma. Het is een perfect cadeau voor een vrouw, omdat het een luxueuze, intensieve geur is die haar zeker zal verrassen. Het is een frisse, maar toch warme geur, die heerlijk blijft hangen.

De topnoten van Versace Crystal Noir Eau de Toilette bestaan uit viooltje, zwarte bes en zwarte vijg. De hartnoten zijn jasmijn, plumeria, tuberoos (nachthyacint) en de basisnoten bestaan uit cashmeran, heliotroop (vanillebloem), sandelhout en vanille. Deze combinatie van verschillende ingrediënten creëert een heerlijke, bloemige geur die perfect is voor de herfst- en winterseizoenen.

Het is aan te raden om Versace Crystal Noir Eau de Toilette op de polsen, hals en achter de oren aan te brengen, om de geur optimaal te laten beleven. De geur blijft ook urenlang hangen, wat betekent dat je je er de hele dag door verzekerd van bent dat je lekker ruikt.

Versace Crystal Noir Eau de Toilette is een uitstekend cadeau voor een vrouw of dame. Het is een luxueuze, verleidelijke geur die haar verrassen zal. De geur is perfect voor het herfst- en winterseizoen, waardoor het een heerlijk cadeau is voor een speciale gelegenheid.